Σκυταλοδρομίες δρόμου στην παραλία για φιλανθρωπικό σκοπό

Σκυτάλη στην φιλανθρωπία! Αυτός είναι ο επόμενος στόχος, η επόμενη θεματική ενότητα που ανοίγουν οι σκυταλοδρομίες δρόμου Βίκος Relays, όπως ανακοινώθηκε στη παρουσίαση του αγώνα Volos Street Relays.
Ο πέμπτος αγώνας της πανελλαδικής σειράς Βίκος Relays, θα πραγματοποιηθεί σε μια υπέροχη διαδρομή, στην παραλία του Βόλου, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όπως αποκαλύφθηκε από τα έσοδα του αγώνα θα στηριχθεί το Ορφανοτροφείο Βόλου.
Η διαδρομή που έχει “χαραχθεί” θα έχει εκκίνηση από την Αργώ στο ύψος της Καρετάλη & Αργοναυτών, η πρώτη στροφή θα είναι στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και ο τερματισμός θα γίνει και πάλι στην παραλία της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού Αθλητισμού Πολιτισμού (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ) του Δήμου Βόλου, Γιώργος Βλιώρας εκπροσωπώντας τον Δήμο υπογράμμισε αρχικά: “Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που η πόλη μας θα φιλοξενήσει έναν τόσο σπουδαίο αγώνα, που έχει πανελλήνιο χαρακτήρα. Η νέα Διοίκηση του δήμου είναι ανοικτή και επιδιώκει να διοργανώνονται τέτοιοι αγώνες στην πόλη μας. Θέλουμε να βγαίνει ο κόσμος από το σπίτι του και να αθλείται και τους καλούμε όλους να συμμετάσχουν στα Street Relays, μια διοργάνωση που απευθένται σε όλους, μικρούς και μεγάλους και χωρίς ιδιαίτερη αθλητική υποδομή. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα τρέξουμε”.

Ο Διευθυντής των Βίκος Relays, Λευθέρης Πλακίδας υπογράμμισε: “Ο Βόλος είναι πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση, έχει βγάλει πολλές και καλές ομάδες, μπασκετμπολίστες, κωπηλάτες, ιστιοπλόους, πολίστες, ακόμα και τζουντόκα. Τα Βίκος Relays βρίσκονται στην πέμπτη… στροφή τους και μαζί με τον Δήμο Βόλου διοργανώνεται αυτός ο αγώνας που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα γιατί το 50% των εσόδων θα δοθεί για την στήριξη του Ορφανοτροφείου Βόλου και μέσω του αγώνα αυτού θέλουμε να γίνει γνωστό το έργο που επιτελείται. Μαζί μας θα έχουμε και το Σωματείο Ατόμων με Κινητικές Αναπηρίες “Ιππόκαμπος”, ενώ θα συμμετάσχουν ξανά και μέλη του “Περπατώ”. Η διοργάνωση θα προβληθεί πανελληνίως μέσω των καναλιών Novasports και θα διαπιστώσουν όλοι ότι ο Βόλος έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει μεγάλος αθλητικός τουριστικός προορισμός”.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε: “Θέλω να τονίσω ότι ο Δήμος Βόλου θα κάνει τα μεγίστα για να μπορέσει αυτή η διοργάνωση να έχει επιτυχία. Θα ενημερώσουμε τα σχολεία, τα δημοτικά γυμναστήρια, θέλουμε ο κόσμος να βγει στην παραλία μας και να συμμετάσχει σε αυτόν τον πρωτότυπο αγώνα. Πιστεύουμε πολύ στην αθλητική δραστηριότητα και είναι ευχής έργον μέσα από αυτή τη διαδικασία να έχουμε και νέους δρομείς, νέους αθλητές”.

ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ Ο ΛΙΑΔΕΛΗΣ
Ο Παναγιώτης Λιαδέλης, βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής ήταν παρών στην παρουσίαση των Volos Street Relays και θα είναι παρών και στον αγώνα, συμμετέχοντας με τη δική του τετράδα! Εϊναι ένας από τους πρεσβευτές των αγώνων και όπως τόνισε: “Χαίρομαι όταν γίνονται τέτοιοι αγώνες στην πόλη μας, θα συμμετέχω με δική μου ομάδα και προτρέπω όλους τους Βολιώτες να κάνουν το ίδιο. Ο αγώνας θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό και είναι καλό να δείξουμε πως μπορούμε σαν πόλη να φιλοξενούμε μεγάλα αθλητικά γεγονότα”.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.relays.gr) αλλά και επί τόπου στο Κέντρο εγγραφών του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.