Στα 15 και 25 ευρώ τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League με τον Ατρόμητο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/8) στο Πανθεσσαλικό (19:15), καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια, Υπόλοιπη Σκεπαστή: 25 ευρώ, Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ, Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ.

Όσοι έχουν εξοφλήσει τα εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τον αγώνα καθώς θα υπάρχει σχετική λίστα ενώ θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Για τα παιδιά εώς 5 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια που θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Funs, Future.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 25 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 25 ευρώ καθώς και στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών VVIP Gold και VIP Silver. Στους κατόχους VVIP Gold θα επιτρέπεται η είσοδος και από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Τα παιδιά (έως 12 ετών) που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, θα εισέρχονται στην κερκίδα που θα περάσει ο γονέας. Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο στο Νότιο Πέταλο και την Ανατολική κερκίδα. Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.