Τα… άκουσαν από Τζαναβάρα, έρχεται τιμωρία από Πάτση

Δεν πέρασε όπως ήταν φυσικό στα… ψιλά, η παρουσία πέντε ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αλλά πολύ περισσότερο η κατάσταση στην οποία ήταν και η ποσότητα του αλκοόλ που κατανάλωσαν.

Οι ποδοσφαιριστές, Μαχλελής, Λάουξ, Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Σταμπολζίεφ, που είχαν άδεια να βγουν, αλλά αυτοί πραγματικά ήταν υπερβολικοί και δεν κράτησαν καν τα προσχήματα, τα… άκουσαν στην προπόνηση από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν και στη διοίκηση και είναι σίγουρο πως θα υπάρξει τιμωρία από τον Ανδρέα Πάτση.

Μάλιστα ο Λάουξ είναι υπότροπος και κανείς δεν ξέρει με την αυστηρότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει την υπόθεση του ο μεγαλομέτοχος της Νίκης που σε θέματα πειθαρχίας είναι αμείλικτος.

Και οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου πραγματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν την αγανάκτηση τους για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, αφού σε κοινή θέα γλεντούσαν με έντονο τρόπο και ο ένας εξ’ αυτών μάλιστα ήταν σχεδόν σε κατάσταση μέθης.

Στα αγωνιστικά με διπλή προπόνηση συνεχίζεται η προετοιμασία την Τρίτη, με τους Ροτζέριο και Ίβενς να προσπαθούν να ανεβάζουν ρυθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.