Άλλη ομάδα με Ροτζέριο και Τζιώρα η Νίκη

Ροτζέριο και Τζιώρας έκαναν τη διαφορά στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη. Μπορεί οι κυανόλευκοι να ηττήθηκαν με 1-0 «λυγίζοντας» στο τέλος, όμως άγγιξαν το πρώτο της φετινό θετικό αποτέλεσμα και η ομάδα έδειξε διαφορετική με τους Ροτζέριο και Τζιώρα στη «μηχανή» της.

Οι δυο ποδοσφαιριστές που για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησαν στην ενδεκάδα της Νίκης Βόλου, με την παρουσία τους βοήθησαν μεσοεπιθετικά την ομάδα, ενώ το χαρακτηριστικό του Τζιώρα ήταν ότι πίεζε ψηλά την μπάλα και δεν άφηνε την Ξάνθη να κάνει βγάλει εύκολα οργανωμένες επιθέσεις από πίσω.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός κέρδισε πολλές μάχες, είχε χαμένες ευκαιρίες και έδειξε ότι επανέρχεται με διάθεση στην αγωνιστική δράση. Παρά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για έναν μήνα, δεν έδειχνε να έχει επηρεαστεί.

Από την άλλη ο Ροτζέριο, έδειξε ότι η Νίκη αποκτά άλλη εικόνα με αυτόν στη μεσαία γραμμή και παράλληλα ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν φάνηκε 100% έτοιμος, αφού γι αυτόν ήταν το πρώτο του γεμάτο 90λεπτο με την κυανόλευκη φανέλα. Στο πρώτο μέρος δεν τροφοδοτήθηκε σωστά και αναγκαζόταν να γυρίσει πολύ πίσω για να ζητήσει πάσα, αλλά στο δεύτερο που πέρασαν μπάλες από τα πόδια του, έδειξε αρκετές από τις δημιουργικές αρετές του.

Όπως και να χει στη συνέχεια του πρωταθλήματος η κυανόλευκη ομάδα περιμένει πολλά από τους δύο αυτούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, που χρειάζονται απλά λίγο χρόνο για να βρεθούν και με τους συμπαίκτες τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς άλλο η προπόνηση και άλλο τα επίσημα παιχνίδια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.