Άλλο επίπεδο… με τις τελευταίες προσθήκες

Η Νίκη Βόλου του Λεωνίδα Μπίλη έχει δώσει τα πρώτα διαπιστευτήριά της στον κυανόλευκο κόσμο και είναι θετικά τα μηνύματα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο με επιθετικό προσανατολισμό, κατοχή της μπάλας, πίεση ψηλά και έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτό το έχει καταφέρει στα περισσότερα φιλικά που έχει δώσει. Ζητούμενο για το σύνολο του Μπίλη είναι η απόκτηση ομοιογένειας, καθώς αφενός είναι μια εξ ολοκλήρου καινούργια ομάδα, αφετέρου οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ συνεχίζονται. Άλλη ομάδα έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια, άλλη έχει διαμορφωθεί με τις τελευταίες προσθήκες παικτών που υπολογίζονται για το βασικό σχήμα. Μάλιστα, είναιεντυπωσιακό που ο Λεωνίδας Μπίλης δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στα φιλικά έχοντας μόνο δύο-τρεις προπονήσεις στη Νίκη. Χθες έκανε την επανεμφάνισή του με την κυανόλευκη φανέλα ο Κυπτίου που ανακοινώθηκε ως μεταγραφή το βράδυ της Τρίτης!
Πάντως, είναι σαφές ότι η Νίκη αλλάζει επίπεδο με παίκτες όπως οι Νάκας, Κολημήτρας, Χολέβας, Κυπτίου. Οι καλύτερες μεταγραφές έγιναν στο τέλος και πλέον οι προσδοκίες αυξάνονται στον κόσμο του συλλόγου, που βλέπει να έχει δημιουργηθεί ένα νεανικό σύνολο με τα 2/3 των παικτών να προέρχονται από το νομό Μαγνησίας, πολλοί εκ των οποίων από τα τμήματα υποδομής της Νίκης.
Τέλος, όσον αφορά στα επόμενα φιλικά τεστ, αυτά είναι την Κυριακή 6/9 και ώρα 18:00 στην Τσαριτσάνη με αντίπαλο την ομάδα του Οικονόμου και την Κυριακή 13/9 στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” με την Α.Ε. Φαρκαδόνας, ομάδες που συμμετέχουν επίσης στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.