Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει σε όλους τους αθλητές, στους γονείς και κηδεμόνες τους, ότι ξεκινούν οι προπονήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου σε όλες της κατηγορίες (νέων ανδρών, εφήβων, παίδων και μίνι παίδων).

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται όλοι οι αθλητές μας από τα τμήματα Ανδρών, Νέων Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Μίνι Παίδων, να παραβρίσκονται την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 ώρα 20.00 στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλειος Πολύμερος», όπου θα τους ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Καλούνται επίσης, την ίδια ώρα να παρευρίσκονται οι γονείς και κηδεμόνες των αθλητών, στους οποίους θα ανακοινωθεί η παραπέρα δράση του τμήματος και συμμετοχή όσων επιθυμούν, στις καθημερινές κινήσεις, ώστε να καθοριστούν οι προοπτικές ανάδειξης των μικρών κατηγοριών της ακαδημίας με σωστό προγραμματισμό και ξεχωριστή δυναμική.

Οι προπονήσεις της Ανδρικής ομάδας και της κατηγορίας Νέων Ανδρών θα γίνονται με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Δημήτριου Μπλάνα. Γι’ αυτό το λόγο, καλούνται όλοι οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας και των Νέων Ανδρών σ’ αυτή την συνάντηση έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Από την Εφορεία του Τμήματος Υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καλούνται οι παρακάτω αθλητές μας (νέοι, έφηβοι, παίδες, μίνι παίδες) να προσέλθουν την ίδια ημέρα και ώρα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας:
Α) ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ: Αγριδόπουλος Αντώνιος, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, Ιωάννου Νικόλαος, Καρτσάνας Βάιος, Κόφφας Βασίλειος, Κωστάκης Νικόλαος, Πίνας Σπύρος, Πολυμερόπουλος Φοίβος, Τοσιλιάνης Μάριος, Τσαβακατόπουλος Ευάγγελος, Τσαβακατόπουλος Κωνσταντίνος, Τσίλογλου Ιωάννης.
Β) ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ: Αντωνιάδης Αντώνιος, Αχλαδιώτης Ιωάννης, Γιαννουσάς Απόστολος, Γκατζούνας Εμμανουήλ, Γλούμης Δημήτριος, Δήμου Σταύρος, Κανάκης Ιωάννης, Καραγκούνης Νικόλαος, Κουτσιαρής Νικόλαος, Κωτούλας Απόστολος, Μίχος Ιωάννης, Μπασδάνης Αχιλλέας, Μπρουσοβάνας Κωνσταντίνος, Τσιάτσιος Γεώργιος.
Γ) ΟΜΑΔΑ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ: Αγραφιώτης Μάριος, Αθανάσιος, Χατζής, Βάτσος Μάριος, Γιαννόπουλος Παναγιώτης, Γκανάτσιος Δημήτριος, Γκανάτσιος Ιωάννης, Γκόγκος Ιωάννης, Δαλλίδης Πολυχρόνιος, Καδδάς Ιωάννης, Κανατάς Ιωάννης, Καραφύλογλου Νικόλαος, Κουτσούκης Λεωνίδας, Κυπριζλής Δημήτριος, Μακούλας Στυλιανός, Παγωνόπουλος Κωνσταντίνος, Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Στράτος, Χατζής Λεωνίδας.
Την ευθύνη προπόνησης για τις παραπάνω κατηγορίες θα έχει ο νέος προπονητής του Συλλόγου μας, κ. Δημήτριος Καραναστάσης.
Η Εφορεία του Τμήματος Υδατοσφαίρισης μέσω της στήλης αυτής θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή της περσινής περιόδου κ. Ιάσωνα Λέτσιο, για την σωστή και επίμονη δουλειά που πραγματοποίησε στις παραπάνω ευαίσθητες ηλικιακά κατηγορίες. Ο Ιάσωνας Λέτσιος θα παραμένει στην οικογένεια του πόλο της Νίκης Βόλου ως αθλητής της ανδρικής ομάδας.
Παράλληλα με τον προγραμματισμό της αγωνιστικής περιόδου και για ενίσχυση των κατηγοριών Εφήβων, Παίδων και Μίνι Παίδων, αρχίζουν από σήμερα οι εγγραφές αγοριών που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000 έως 2006 και επιθυμούν να ενταχτούν στην ακαδημία μας. Μπορούν να απευθυνθούν στους εφόρους του τμήματος κ.κ. Τσαρνά Κωνσταντίνο (τηλ. 6944303862) και Μπλάνα Πέτρο (τηλ. 6944275742), στους προπονητές κ.κ. Μπλάνα Δημήτριο (τηλ. 6944623757) και Καραναστάση Δημήτριο, όπως και στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 (τηλ. 2421060320).

Με απόφαση της Εφορείας του Τμήματος Υδατοσφαίρισης ορίσθηκε ως Γενικός Αρχηγός της ανδρικής ομάδας όπως και των τμημάτων υποδομής, ο κ. Κώστας Σκοτεινιώτης, παλιός αθλητής του Συλλόγου και ψυχή της ομάδας μας.

Κάνουμε επίσης γνωστό και προκειμένου να εντάξουμε στις παραπάνω κατηγορίες των ακαδημιών αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2000-2006 που γνωρίζουν κολύμβηση, ότι με μεγάλη μας χαρά μπορούν να ενταχτούν στο τμήμα και να εγγραφούν στη Νίκη Βόλου που με διαφορετικό «μάτι» ποντάρει στο άθλημα αυτό, βάζοντας πάντα γερές βάσεις για μια προοπτική με μέλλον για τη νεολαία της πόλης μας και των περιχώρων.

Επίσης, κάνουμε γνωστό στους φίλους της ομάδας μας, ότι η ανδρική ομάδα του Συλλόγου παρά το γεγονός ότι κατέβηκε μία κατηγορία απ’ ότι αγωνιζόταν, θα συνεχίσει αδιάλειπτα τον αγώνα για συνεχή ανοδική προοπτική και ευελπιστούμε ότι θα δικαιώσουμε την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και τον κόσμο μας.
Σας περιμένουμε όλους στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας να εγγράψετε και να εντάξετε στο τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου τα παιδιά σας, ώστε να μάθουν σωστά το άθλημα που το έχει ανάγκη η περιοχή μας, η πόλη μας και γενικότερα η πατρίδα μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.