Ένσταση ο Εθνικός Λάρισας, κίνδυνος τιμωρίας για Ολυμπιακό!

Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το απόγευμα ο Εθνικός Λάρισας, σχετικά με το παιχνίδι στο Βόλο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί ένσταση από τους ασπρόμαυρους και ότι όλοι οι ιθύνοντες της ομάδας αναμένουν να τιμωρηθούν οι ερυθρόλευκοι, με βάση τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Τί συνέβη, όμως, και ο Εθνικός ζητάει την τιμωρία του Ολυμπιακού; Περίπου δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, οι διαιτητές της αναμέτρησης επέβαλαν τεχνική ποινή στον πάγκο του Εθνικού για διαμαρτυρίες. Τότε, ο Φώνης Μαυρομιχάλης πέρασε στο παιχνίδι έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή, που φορούσε το νούμερο 12, προκειμένου να εκτελέσει την κερδισμένη βολή.

Ο συγκεκριμένος παίκτης, όμως, σύμφωνα με την επίσημη πλευρά του Εθνικού, δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνος, με αποτέλεσμα η γραμματεία να το υποδείξει στους διαιτητές και να δοθεί, αμέσως μετά, τεχνική ποινή στον πάγκο των γηπεδούχων, με τον νεαρό να αποσύρεται άμεσα!

Ο Εθνικός, βέβαια, δεν άφησε το περιστατικό να περάσει στα… ψιλά και κατέθεσε ένσταση στην ΕΣΚΑΘ, προκειμένου να κερδίσει τον αγώνα, έστω και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαρισινής ομάδας:

“Ολυμπιακός Βόλου 83 – Εθνικός 64

Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση, ο άστοχος και επιπόλαιος Εθνικός γνώρισε την ήττα από τον δυνατό Ολυμπιακό Βόλου σε μια έδρα όπου οι ύβρεις κατά των μελών του ήταν συνεχείς από τους …ποδοσφαιρικούς «φιλάθλους» της τοπικής ομάδας, απέναντι σε μία άκρως εχθρική διαιτησία σε έναν αγώνα που από ότι όμως φαίνεται δεν έληξε με την κόρνα της γραμματείας.

Ο λόγος είναι η ένσταση που κατέθεσε ο Εθνικός για κακή συμμετοχή αθλητή, παράβαση που έγινε μπροστά στα μάτια όλων όσων παραβρισκόταν στο γήπεδο, και η οποία φυσικά έγινε αντιληπτή από τη γραμματεία αλλά και τους διαιτητές. Συγκεκριμένα, 1:30΄΄ πριν τη λήξη της αναμέτρησης και μετά την επιβολή τεχνικής ποινής στον πάγκο του Εθνικού, οι γηπεδούχοι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή έναν νεαρό αθλητή με το νούμερο 12, ο οποίος μάλιστα εκτέλεσε -και ευστόχησε- τη βολή.

Ο εν λόγω αθλητής όμως δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, η γραμματεία αντελήφθην την παράβαση, κάλεσε τους διαιτητές οι οποίοι ακύρωσαν τη βολή και επέβαλαν τεχνική ποινή στον πάγκο των γηπεδούχων. Κλασική παράβαση κακής συμμετοχής για την οποία οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση, και τώρα η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της ΕΣΚΑΘ για να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Ελπίζουμε άμεσα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.