Ήττα στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο ΕΑΚ

Την ήττα με 65-52 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών, από τον ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας ΕΑΚ. Οι ερυθρόλευκες προσπάθησαν για το καλύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο βρέθηκαν ξανά σε θέση διεκδίκησης του ροζ φύλλου μειώνοντας μέχρι και στους επτά, αλλά τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο στις αποσκευές του.

Με άσχημα ποσοστά στην επίθεση με 58% ευστοχία στις βολές, 40% στα δίποντα και 25% στα τρίποντα, οι ερυθρόλευκες έμειναν χαμηλά στο σκορ και δεν κατάφεραν να συνδυάσουν με νίκη το πρώτο παιχνίδι τους στην Α1 μετά την επιστροφή τους.

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε βοήθειες στο σκοράρισμα από τρεις παίκτριες που περιμένει περισσότερα στη συνέχεια και συγκεκριμένα την Κυριατζίδου, που έκανε όμως ηρωική προσπάθεια καθώς αγωνίστηκε παρά το γεγονός οτι ο γιατρός της το απαγόρεψε και τις Ταντουρόφσκα και Δεληγιάννη, που έμειναν στους δύο και τρεις πόντους αντίστοιχα.

Αντίθετα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν Ζέρβα και Σουλτάνη.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 24-35, 38-51, 52-65

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου, Σαρακατσάνη 7, Σουλτάνη 15, Στάμου, Ταντουρόφσκα 2, Ζέρβα 19, Ζήτη 2, Αρτεμισίου 4, Δεληγιάννη 3

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Κυρατζή, Τελλίδου 11, Καλομιντσίνη 2, Σπανίδου 18, Ρατζά, Γαβρίλη 3, Κατωπόδη 17, Νάστου 2, Μπροκ 12

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.