Αγωνιστικές δραστηριότητες και κοπή της πίτας από το τμήμα στίβου της Νίκης

Με πλήρη δραστηριότητα εξελίχθηκε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου για το Τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου. Η αρχή έγινε το πρωί όπου πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για παιδιά από νήπια έως Ε’ Δημοτικού με τη συμμετοχή και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά.
Οι προπονητές των μικρών αθλητριών και αθλητών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξέλιξη τους στα αγωνίσματα 30μ. & 50μ. με εμπόδια, 200μ. & 400μ. στο μπαλάκι και στο μήκος. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα με τη θέση και την επίδοση τους.
Το ίδιο απόγευμα το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στην κατάμεστη από γονείς και παιδιά αίθουσα τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης αφού έκοψε τη πίτα, ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους με υγεία για τη νέα χρονιά, έκανε αγωνιστική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, αναφερόμενος και στο 1ο χρυσό μετάλλιο για το τμήμα στίβου που κατέκτησε η αθλήτρια Έφη Φλώρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη στα 2.000μ. Αναφέρθηκε επίσης, στην άψογη λειτουργία του τμήματος κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους προπονητές Παύλο Παρασκευόπουλο, Αποστόλη Βλαχάβα, Δήμητρα Αηδονίδου, Βάσω Κολλυμένου και Ελένη Σκουργιά.
Ο προπονητής Παύλος Παρασκευόπουλος μιλώντας στην εκδήλωση τόνισε ότι ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά προβλέπει τη κατασκευή καινούριου στρώματος για το άλμα σε ύψος, καθώς και τη συντήρηση του στρώματος του επί κοντώ έτσι ώστε να δημιουργηθεί και το αντίστοιχο τμήμα. Επίσης είπε, ότι η πόλη μας δεν δύναται να διοργανώσει πανελλήνια πρωταθλήματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο γιατί δεν υπάρχουν τα ανάλογα όργανα, με αποτέλεσμα όλοι οι σύλλογοι της πόλης να μετακινούνται σε άλλες πόλεις, επιβαρύνοντας έτσι τα οικονομικά τους.
Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην αθλήτρια Έφη Φλώρου για τη 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς και μία δωροεπιταγή προσφορά του τμήματος για την αγορά αθλητικού υλικού από κατάστημα αθλητικών ειδών της επιλογής της. Την απονομή έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της νεοσύστατης επιτροπής ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου κ. Δημήτρης Γκόλιας.
Στη συνέχεια έγινε κλήρωση δώρων τα οποία δόθηκαν δωρεάν σε όλους τους αθλητές. Το μεγάλο δώρο ήταν ένα tablet προσφορά του τμήματος, που κέρδισε η αθλήτρια Έλενα Κουτσιμπού, ενώ τα υπόλοιπα δώρα ήταν προσφορά χορηγών.
Οι βραβεύσεις και οι κληρώσεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Ακολούθησαν απονομές χιουμοριστικών δώρων (λόγω της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου) σε παντρεμένα ζευγάρια που προπονούνται στο τμήμα ενηλίκων, καθώς και κλήρωση δώρων για όλους τους καλεσμένους.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μπουφέ, κρασί και πολύ χορό. Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών για όσα ετοίμασαν για τη δημιουργία του μπουφέ, τις επιχειρήσεις που χορήγησαν τα δώρα των κληρώσεων καθώς και προϊόντα υποστήριξης του μπουφέ. Συγκεκριμένα, τη κάβα του Αντώνη Καπουρνιώτη, τη κάβα των Αφών Πασχούδη, τα νερά ΣΕΛΙ και ΔΙΟΣ από τον Δημήτρη Μεντεκίδη, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του Δημήτρη Ιωαννίδη, την επιχείρηση Παπαγιάννης Α.Ε., τον διαιτολόγο/διατροφολόγο Κωνσταντίνο Λάμπη, το τυπογραφείο COPYMANIA, το ινστιτούτο ομορφιάς ΑΝΑΤΑΞΙΣ, τα ουζερί ΜΠΟΚΟΣ και ΠΑΡΑΓΑΔΙ και φυσικά τον Dj της βραδιάς Γιάννη Νικοβιώτη που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.