Αγώνας Βετεράνων για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου

Με έναν μεγάλο αγώνα μπάσκετ συμμετέχει ο αθλητικός τομέας του Δήμου Βόλου στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , αφού στις 28 Δεκεμβρίου και ωρα 20.00 στο Κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας , θα διεξαχθεί η συνάντηση της Εθνικής Ελλάδας Μπάσκετ Βετεράνων και της Μικτής Θεσσαλίας , με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου .

Ο κόουτς της Εθνικής Ελλάδας Βετεράνων Γιάννης Ιωαννίδης , ο γνωστός ¨ξανθός” θα έχει στη διάθεση του μεγάλες προσωπικότητες που δόξασαν την χώρα μας επι πολλά χρόνια, είτε με τις ομάδες τους, είτε με την Εθνικές μας ομάδες .

Κώστας Τσαρτσαρής , Ευθύμης Ρεντζιας , Δήμος Ντικούδης , Νάσος Γαλακτερός , Γιώργος Σιγάλας , Γιάννης Γιαννούλης , Χρήστος Κωνσταντινίδης , Χρήστος Χριστοδούλου , Γιώργος Χρυσανθόπουλος , Γιώργος Μασλαρινός , Κακιούσης Λευτέρης καθώς και ο γνωστός σε όλους μας Μπάνε Πρέλιεβιτς μαζί με τους Βολιώτες Νίκο Μπουντούρη και Παναγιώτη Λιαδέλη συνθέτουν την ομάδα που θα θαυμάσουμε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου .

Οι διοργανωτές καλούν τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να αγκαλιάσει και αυτή την εκδήλωση όπως όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου , να ευχαριστηθεί έναν αλλιώτικο αγώνα μπάσκετ , να χειροκροτήσει τα ινδάλματα του , να φωτογραφηθεί μαζί τους , αλλά και να συμβάλει και στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης .

Όλοι οι φορείς του μπάσκετ της πόλης μας , ΕΣΚΑΘ , Διαιτητές , Κριτές θα είναι αρωγοί στον αγώνα αυτό , αγωνιζόμενοι αφιλοκερδώς αλλά και ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλλει και ο Δήμος Βόλου για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου .

Για τον σκοπό της εκδήλωσης που είναι η οικονομική ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου έχουν κυκλοφορήσει εισιτήρια που τιμώνται 3 ευρώ και έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα .

Εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ (24210 71770) , από το Ορφανοτροφείο Βόλου (24210 23264) ενώ καλούμε και τις επιχειρήσεις να συμβάλλουν στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκδήλωσης αγοράζοντας ποσότητα εισιτήριων .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.