Αγώνας μισή… κατηγορία την Κυριακή για τη Νίκη

Κρίσιμος για τη συνέχεια και κομβικός για τον στόχο της παραμονής της στην κατηγορία, είναι ο αγώνας που δίνει την Κυριακή η Νίκη στο κλειστό της Νέας Ιωνίας απέναντι στον ΓΑΣ Μελίκης. Οι κυανόλευκοι για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, υποδέχονται τη Μελίκη, σε ένα παιχνίδι που αν το κερδίσουν ισούται με τη… μισή κατηγορία.

Παράλληλα με τη νίκη, ο Θανάσης Κασαπίδης και οι παίκτες του, θέλουν και διαφορά επτά πόντων, έτσι ώστε να βάλουν τους αντιπάλους τους από κάτω στη βαθμολογία και να «έχουν» ακόμη έναν αντίπαλο στην ισοβαθμία.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, αφού η Νίκη έχει ανάγκη το «δίποντο» που θα τη διατηρήσει πάνω από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ παράλληλα είναι κι ένα παιχνίδι έδρας, στην οποία ποντάρουν οι κυανόλευκοι για την παραμονή τους. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα και αυτό το γνωρίζουν όλοι στη Νίκη, που περιμένουν και τον κόσμο τους να δώσει το παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και να τους βοηθήσει.

Το τζάμπολ θα γίνει στις 18.00 και ο Θανάσης Κασαπίδης, όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεση του μόνο το νεαρό Τζίνη, που έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο.

Κάλεσμα στον κόσμο
Ανακοίνωση – κάλεσμα εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας μπάσκετ με τη Μελίκη.
Συγκεκριμένα: “Με ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Για την 16η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος οι “κυανόλευκοι” υποδέχονται τον ΓΑΣ Μελίκης την Κυριακή 8/2/2015 στις 6.00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.
Κάθε αγώνας είναι και ένας τελικός για την ομάδα της Νίκης Βόλου που μάχεται με αξιοπρέπεια για την παραμονή στην κατηγορία και στηρίζεται στη δύναμη και το πάθος των παικτών της.
Οι καλαθοσφαιριστές, ο προπονητής και η διοίκηση του Γ.Σ. Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.