Αγώνες τρεξίματος στις 16/4 στο Βόλο

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Ενότητα Μαγνησίας), θα διοργανώσουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο της πόλης απόστασης 21,1 χιλιομέτρων, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί ο 23ος Δρόμος Υγείας 3 χιλιομέτρων, αγώνας για όλη την οικογένεια, και αγώνας 500 μέτρων για παιδιά ηλικίας ως 10 ετών.
Ο Ημιμαραθώνιος θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 17.00 το απόγευμα, με εκκίνηση και τερματισμό την παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας). Η διαδρομή θα πηγαίνει προς τις Αλυκές και θα επιστρέφει. Λίγα λεπτά μετά θα ξεκινήσει ο 23ος Δρόμος Υγείας, για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και τα παιδιά, που θα είναι απόστασης 3 χιλιομέτρων. Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και ο αγώνας 500 μέτρων για τα παιδιά.
Εκατοντάδες θα είναι οι αθλητές από όλη την Ελλάδα που θα τρέξουν στους αγώνες, ενισχύοντας στο μέγιστο τον αθλητικό τουρισμό του Βόλου και της Μαγνησίας. Για τον Ημιμαραθώνιο τέθηκε όριο 600 συμμετοχών και για τον Δρόμο Υγείας όριο 400 συμμετοχών. Έτσι οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν οι παραπάνω αριθμοί. Απεριόριστος θα είναι ο αριθμός συμμετοχών στον αγώνα των παιδιών.
Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα. Οι νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης και των ηλικιακών κατηγοριών θα βραβευτούν και με κύπελλα. Σε όσους μετέχουν στον Ημιμαραθώνιο θα κληρωθούν 4 ζευγάρια παπούτσια Saucony, χορηγού του αγώνα, ενώ από άλλο ένα ζευγάρι θα πάρουν ο νικητής και η νικήτρια του αγώνα. Αναμνηστικές μπλούζες (Saucony) θα δοθούν στους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο και το Δρόμο Υγείας
Εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο και τον Δρόμο Υγείας γίνονται αποκλειστικά και μόνο στο σάιτ του αγώνα www.voloshalfmarathon.gr, ενώ για τον αγώνα των παιδιών θα γίνονται την ημέρα του αγώνα και μόνο. Η σελίδα του Ημιμαραθωνίου Βόλου στο facebook από όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, είναι η εξής: https://www.facebook.com/Volos-Half-Marathon-Ημιμαραθώνιος-ΒΟΛΟΥ-210151729339781 Επίδης η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook είναι η https://www.facebook.com/sdyvolou/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλ. 24210 71770 (Κώστας Κυριαζής) και 24210 23523 (Τρύφωνος Σπύρος-κατάστημα Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.