Αλλάζει ενόψει Εργοτέλη

Αναμφίβολα «μαγικό ραβδάκι» δεν έχει ο Σβεν Βάντεμπροεκ για να αλλάξει με μιας όλα τα άσχημα και τις «παιδικές ασθένειες» που έδειξε η Νίκη Βόλου τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στη Super League. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να ανεβάσει την ψυχολογία των νεαρών ποδοσφαιριστών, να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, κάτι που έκανε με επιτυχία και στην προηγούμενη ομάδα του, στον Φωστήρα (διαφορά μίας κατηγορίας θα πείτε, αλλά και εκεί είχε ένα νεανικό σύνολο να διαχειριστεί) και ουσιαστικά να βάλει όσο μπορεί τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η φιλοσοφία δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη, ούτε το σύστημα, αλλά αναμφίβολα ο τρόπος παιχνιδιού και η διαχείριση του, θα είναι διαφορετική. Παράλληλα κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα φαίνεται πώς θα γίνουν από τον Βέλγο τεχνικό, ο οποίος περιμένει να δει τις επόμενες ημέρες και την κατάσταση του Νικλητσιώτη, ενώ σε σχέση με το βασικό σχήμα στην Τούμπα, αναμένονται αλλαγές και στις τρεις γραμμές.

Ο Ροτζέριο Μάρτινς, που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση, αυτή τη στιγμή έχει πάρει μόλις 28 λεπτά συμμετοχής, με τη δικαιολογία ότι δεν είναι ακόμα απολύτως έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος νιώθει σαν «θηρίο στο κλουβί» και περιμένει να πάρει φανέλα βασικού. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες, όταν ο Βέλγος θα κάνει τις δοκιμές του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Ο Τζιώρας πάντως αναμένεται να μην είναι έτοιμος, αφού συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και έχει μείνει ήδη ένα μήνα εκτός…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.