Αλλαγμένη Νίκη κόντρα στην Ξάνθη

Η κακή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στον Εργοτέλη, η βαριά ήττα από τους Κρητικούς, η χαμηλή απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών και η έλλειψη πάθους ορισμένων από αυτούς, αναγκάζουν τον Σβεν Βάντεμπροεκ να προχωρήσει σε αλλαγές για το ματς του κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια (24/9, 16.30).

Η Νίκη αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της απέναντι στην Ξάνθη, με τον Βέλγο να ψάχνει το ιδανικό σχήμα και να θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, αλλά παράλληλα και να στείλει μηνύματα σε ποδοσφαιριστές που δεν ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις των επίσημων αγώνων.

Δυο αλλαγές θα υπάρχουν σίγουρα στην άμυνα, αφού τα βασικά μπακ με τον Εργοτέλη, Μαρινάκης και Μαχλελής έμειναν εκτός αποστολής, ο πρώτος λόγω ίωσης και ο δεύτερος για αγωνιστικούς λόγους. Επίσης από τους «εκλεκτούς» του τεχνικού τιμ απουσιάζει και ο Μουζακίτης. Από κει και πέρα στην αποστολή επέστρεψαν οι Σωτηράκος και Μέτσε, που αμφότεροι διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Ροτζέριο και Τζιώρας, που έδειξαν καλά στοιχεία και ήταν οι μόνοι που διασώθηκαν από το ναυάγιο του δευτέρου μέρους, το πιο πιθανό είναι να πάρουν φανέλα βασικού, εκτός αν ο Βάντεμπροεκ θέλει να τους «κρατήσει» για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Κυζιρίδη ως δεξί μπακ, αν και τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Αργυρίου.

Ο Βέλγος προπονητής στις δυο προπονήσεις που πρόλαβε να κάνει η Νίκη πριν αναχωρήσει για την Ξάνθη, αυτό που έκανε κυρίως ήταν να εφιστά την προσοχή των παικτών του στις αμυντικές καλύψεις. Το 4-2-3-1 φαίνεται δύσκολο να αλλάξει, αλλά οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει πίσω την χαμένη τους ψυχολογία και θα ανεβάσει το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας. Άλλωστε και το κύπελλο είναι μία διοργάνωση που ενδιαφέρει την ομάδα και μπορεί να τονώσει μέσα από καλές επίσημες εμφανίσεις το γόητρο της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.