Ανεβαίνουν στη βαθμολογία οι ομάδες της Μαγνησίας

Φυσιολογική νίκη για τον Πύρασο χθες στο Μακροχώρι κόντρα σε αντίπαλο που είχε μόλις 6 βαθμούς έναντι 26 των “κυανόλευκων” πριν την έναρξη του ματς. Ωστόσο, κανένα παιχνίδι δεν είναι κερδισμένο πριν αρχίσει (εκτός από αυτά …στα χαρτιά στο 2ο όμιλο με Λευκάδια και Πυρσό). Το σύνολο του Στέφανου Ξηρόφωτου πέρασε με 0-2, σκοράροντας στην επανάληψη με τους Δαμάσκο και Αναστασίου. Ο πρώτος μπήκε αλλαγή στο 56ο λεπτό και ένα δεκάλεπτο αργότερα, άνοιξε το σκορ με το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα. Το προηγούμενο στο άλλο διπλό της ομάδας του στην Ηγουμενίτσα. Ο Αναστασίου βρήκε δίχτυα ξανά ύστερα από αρκετά παιχνίδια και έφθασε στα τέσσερα γκολ στην κατηγορία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πύρασος ξεπέρασε στη βαθμολογία τρεις ομάδες. Μετά το χθεσινό διπλό, προσπέρασε άλλες δύο, την Αναγέννηση Άρτας και τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Έτσι, οι νεοφώτιστοι από τη Νέα Αγχίαλο είναι πλέον στην 7η θέση και έχουν απομακρυνθεί πέντε πόντους από τη 12η που είναι ο Δωτιέας Αγιάς. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι “κυανόλευκοι” μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες! Οι τρεις είναι εντός του αγωνιστικού χώρου έχοντας σκοράρει από δύο φορές (2-0 τη Φιλιππιάδα, 2-1 την Κοζάνη, 2-0 στο Μακροχώρι), ενώ οι άλλες δύο είναι στα χαρτιά. Μάλιστα, ακολουθεί στο πρόγραμμα εντός έδρας αγώνας το Σάββατο με τον Βατανιακό, ομάδα που είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και …σίγουρη για υποβιβασμό.

Όσον αφορά στο Ρήγα Φεραίο, με τους βαθμούς άνευ αγώνα από το ματς με τον Πυρσό, η ομάδα του Βελεστίνου έφθασε στους 30 και στην 6η θέση και θα κάνει σημαντικό βήμα παραμονής εφόσον πάρει το διπλό στον αγώνα που ακολουθεί στη Φιλιππιάδα. Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Μπακάλη έχουν μπροστά τους θετικό πρόγραμμα με ομάδες χαμηλά στη βαθμολογία (και άλλο ένα ματς στα χαρτιά), οπότε μπορούν με συνεχόμενα τρίποντα να μαζέψουν βαθμούς που θα τους κάνουν να νοιώθουν άνετα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι η 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής διεξάγεται το Σάββατο 21/2 και όχι την Κυριακή λόγω του εορταστικού τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.