Αντίο στο Κύπελλο, στροφή στο πρωτάθλημα

Μόνο το παιχνίδι με την Καλλιθέα σκέφτονται οι "ερυθρόλευκοι"

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ πέρασε στην ιστορία για τον Ολυμπιακό Βόλου που κοιτάζει πλέον τον βασικό του στόχο για τη φετινή χρονιά που είναι το πρωτάθλημα και το εκτός έδρας ματς με την Καλλιθέα την Δευτέρα 21/12. Οι ερυθρόλευκοι για ακόμα ένα παιχνίδι Κυπέλλου αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα. Αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές όπως οι Δασκαλάκης, Κεσίδης, Παναγιώτου, Αλαμάνης, Σκοπελίτης, Κυζιρίδης, Χιντζίδης που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής. Από τους λεγόμενους βασικούς έπαιξαν οι Αρβανίτης, Ντάσιος, Νικολιάς, Νάστος, Γκουγκούδης και ο Τσιλιγκίρης που περνάει πολλές φορές ως αλλαγή.

Ο Σούλης θέλησε και το έκανε, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για πολλούς λόγους. Κατ αρχήν για να μη επιβαρυνθούν με ένα επιπλέον 90λεπτο παίκτες τους οποίους προορίζει για την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τη Καλλιθέα. Κατά δεύτερο λόγο είναι καλό και σωστό να παίρνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας και ψυχολογικούς αλλά κυρίως για αγωνιστικούς λόγους, όταν κληθούν να παίξουν να είναι έτοιμοι. Επίσης οι δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα σε παιχνίδια που προσφέρονται όπως αυτά του Κυπέλλου πολλές φορές βοηθούν μια ομάδα να βρει καλύτερη χημεία στο παιχνίδι της. Στον Ολυμπιακό Βόλου κρατούν τα θετικά της αναμέτρησης απέναντι σε έναν νεανικό ΠΑΟΚ και επικεντρώνουν τη προσοχή τους στο πρωτάθλημα.
Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι για τρία μας στην σειρά μετά το 5-1 επί του Πανελευσινιακού, το 0-1 σε βάρος του Κισσαμικού και το 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα. Το τελευταίο αποτέλεσμα μάλιστα “πλήγωσε” την ομάδα του Βόλου που ήθελε ακόμη μια νίκη για να καλύψει το χαμένος έδαφος και να πλησιάσει στην κορυφή εκμεταλλευόμενη τις απώλειες των πρωτοπόρων. Το πρωτάθλημα ωστόσο έχει ακόμη αρκετό δρόμο και οι ερυθρόλευκοι μπορούν αν συνεχίσουν με νίκες να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Στα αγωνιστικά εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμειναν οι Λεόν, Φερνάντες, Ντεπέτρις που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες μικροπροβλήματα τραυματισμών, ο τραυματίας Διαμαντόπουλος και οι Στρατηλάτης, Ζέρης, Καραμανλής. Για τους πρώτους τρείς οι πιθανότητες να αγωνιστούν στην Καλλιθέα είναι με το μέρος τους, ενώ για τους Στρατηλάτη Ζέρη και Καραμανλή είναι καθαρά θέμα Σούλη Παπαδόπουλου ενώ ο Διαμαντόπουλος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Δημήτρης Αρβανίτης επέστρεψε μετά την τιμωρία που είχε λόγω καρτών καθώς δεν αγωνίστηκε με τον Αγροτικό όπου εξέτισε την ποινή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.