Ανταλλαγή Μαυροφώτη-Βλήτσιου για Νίκη και Ολυμπιακό!

Ανταλλαγή δύο σέντερ έκαναν μεταξύ τους Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαυροφώτης δόθηκε στη Νίκη από τον Ολυμπιακό και ο Βλήτσιος από τα κυανόλευκα ντύθηκε στα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε μάλιστα τη μεταγραφή, ωστόσο η Νίκη περιμένει να κάνει μαζικές ανακοινώσεις τον Ιούλιο για το ρόστερ της. Αυτή είναι τουλάχιστον η πρόθεση της διοίκησης, που έχει έρθει σε συμφωνία και με τους Καραγιώργο και Τσαβέ αλλά δεν τους έχει ανακοινώσει αλλά για τις συμφωνίες σας έχει ενημερώσει το magnesiasports εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Βλήτσιο: Στην ενίσχυση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος , προχωρώντας στη μεταγραφή του Στέφανου Βλητσιου από τη Νίκη Βόλου.

Ο Στέφανος Βλήτσιος γεννήθηκε στο Βόλο το 1982 , έχει ύψος 2.07 , αγωνίζεται στη θέση ΄5” , είναι αστυνομικός στο επάγγελμα , ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νίκη Βόλου ενώ έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Αθηνών : Κορωπί , Ρέντη , Αετό Γκράβας , Παλατιανή , Χαλάνδρι , Ευρυάλη . Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ καλωσορίζει τον Στέφανο στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.