Αν αποφάσισε αλλαγή, τώρα είναι η ευκαιρία…

Καλύτερη ευκαιρία για αλλαγή στο τεχνικό τιμ δεν θα μπορούσε να υπάρξει… Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες γκρινιάζουν για τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων, για τη Νίκη Βόλου αυτή η αναβολή είναι μία μεγάλη ευκαιρία σε περίπτωση που θέλει να κάνει αλλαγές…

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα, ότι ο Ανδρέας Πάτσης, ψάχνει τον «εκλεκτό» για τον κυανόλευκο πάγκο, παρά την καλή παρουσία του Σβεν Βάντεμπροεκ. Αν ο μεγαλομέτοχος της Νίκης έχει αποφασίσει για αλλαγή, σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη συγκυρία. Ο νέος προπονητής θα πρέπει να έρθει άμεσα και να ξεκινήσει τη δουλειά, έτσι ώστε στην επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, να έχει καταφέρει να περάσει έστω κάποια πράγματα από τη φιλοσοφία του.

Εξελίξεις αναμένεται από ώρα σε ώρα, με τον ισχυρό άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ, να έχει συζητήσεις και επαφές όχι μόνο με τον Μιλίνκοβιτς, αλλά και με Έλληνες τεχνικούς, ένας εκ των οποίων είναι ο Τζαναβάρας. Κανένα σενάριο δεν υπάρχει για τον Αλέκο Βοσνιάδη, όχι μόνο γιατί φαίνεται να καταλήγει στον Απόλλωνα 1926, αλλά και γιατί ο Ανδρέας Πάτσης δεν επιθυμεί καμία συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.