«Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρέπει να κερδίσουμε»

Τελικός είναι το παιχνίδι της Κυριακής στο κλειστό της Νέας Ιωνίας για τη Νίκη Βόλου με τον Πανεδεσσαϊκό. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την ομάδα της Ημαθίας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό τους.

Ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Καραϊσκος μπορεί να υπολογίζει και στον έμπειρο Λευτέρη Κατσαλή, που δεν είναι απολύτως έτοιμος, αλλά λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού θα ενισχύσει κανονικά την ομάδα του. O Βασδέκης που θα αργήσει να επιστρέψει συνεχίζει να βρίσκεται στο απουσιολόγιο.

Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε για το ματς με τον Πανεδεσσαϊκό στο magnesiasports: «Πρέπει να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για παραμονή. Είναι απλά τα πράγματα. Αυτή η ομάδα έχει μόνο ήττες. Αν δεν την κερδίσεις τότε εσύ έχεις ευθύνης. Ελπίζω να είμαστε καλά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σιγά, σιγά μπαίνουν και οι μικροί στο κλίμα και μας βοηθάνε. Το παλεύουμε όσο μπορούμε. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει ήττα εκτός προγράμματος, αλλά είμαστε λίγο στεναχωρημένοι γιατί δεν έχουμε πάρει ένα διπλό από αυτά που μπορούσαμε. Ειδικά στην Καρδίτσα το δικαιούμασταν. Συνεχίζουμε με προσπάθεια και δουλειά και βλέπουμε τώρα μόνο το παιχνίδι με τον Πανεδεσσαϊκό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.