“Αποτελέσματα και ποιοτικό ποδόσφαιρο”

Τί είπε ο Λεωνίδας Μπίλης για Ρήγα, Μπιτσάκο, Μέτσε και... γήπεδο

Ο Λεωνίδας Μπίλης, στην απογευματινή συνέντευξη τύπου, έθεσε τον στόχο της ομάδα της Νίκης, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση, σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο. Τί είπε για Ρήγα, Μπιτσάκο, Μέτσε και… γήπεδο. Αρχικά, ο τεχνικός της ομάδας της Νίκης τοποθετήθηκε ως εξής:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, με δύο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια, ενώ την Κυριακή, αυτή η εβδομάδα κλείνει με ένα ακόμα δύσκολο ματς. Παρ’ όλο που είμαστε αήττητοι, μέχρι στιγμής, δεν είμαι ικανοποιημένος, καθώς ήθελα να είχαμε το απόλυτο. Στο τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Δωτιέα, εκτός του ότι δεν πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη, παράλληλα, δεν είχαμε και καλή απόδοση. Εξήγησα στα παιδιά πως το λάθος μας ήταν καθαρά τακτικό, παρ’ όλο που κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλάξαμε πολλούς σχηματισμούς, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ, σε συνεργασία με τα παιδιά και τη διοίκηση, έχουμε θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και θέλουμε το απόλυτο. Δε θα πρέπει να μας επηρεάζουν ούτε οι κακές διαιτησίες, ούτε οι κλειστές άμυνες και επιβάλλεται μόνοι μας να βρίσκουμε τρόπους να λύνουμε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλω να εγγυηθώ στον κόσμο που μας ακολουθεί όλο αυτόν τον καιρό πως επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα, ένα σύνολο που θα φέρει όλους τους Νικιώτες στο γήπεδο.

Κι αυτό δε θα γίνει μόνο με τα καλά αποτελέσματα, αλλά και με το καλό ποδόσφαιρο, κάτι που ο κόσμος μας το θέλει και το εκτιμά. Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα, όπως και τις πρώτες δύο αγωνιστικές κυρίως, αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι πρόκληση για εμάς το παιχνίδι στο «Π. Μαγουλάς». Είμαστε οι πρεσβευτές και οι πολεμιστές της Νίκης και είναι τιμή μας που έχουμε επιλεγεί να κάνουμε εμείς τη νέα αρχή σε αυτήν την ομάδα και να μπούμε μπροστά».

Διαβάστε περισσότερα στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.