Απόστολος Κουφογεώργος- Βίκυ Κοσμίδου: Τρισευτυχισμένοι γονείς

Νέα φίλαθλο απέκτησε η Νίκη Βόλου

Καλύτερο δώρο για την σημερινή επέτειο γάμου τους δεν θα μπορούσαν να είχαν ζητήσει.

Ο λόγος για τον Απόστολο Κουφογεώργο, γενικό αρχηγό της Νίκης Βόλου και τη γυναίκα του, αθλήτρια, Βίκυ Κοσμίδου, που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο και όμορφο κοριτσάκι, που ζυγίζει 2.900 κιλά.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από ένα χρόνο, περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και πλέον οι δυο τους, αλλά και οι οικογένειές τους, πλέουν, σε πελάγη ευτυχίας .

Το μωράκι γεννήθηκε σε μαιευτική κλινική στη Λάρισα και έχει σκορπίσει τη χαρά και το χαμόγελο σε όσους γνωρίζουν το ζευγάρι, που σπεύδουν να ευχηθούν για το νέο μέλος της οικογένειας, ενώ ο Απόστολος Κουφογεώργος δηλώνει… ανακουφισμένος πλέον που η κόρη του έκανε το χατίρι και δεν χρειάστηκε να τον «τρέξει» κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της Νίκης Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Καραϊσκάκη. Τώρα οι τρεις τους ανυπομονούν για την στιγμή που θα πάρουν εξιτήριο και θα βρεθούν στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας τις πρώτες οικογενειακές τους στιγμές.

Ο Όμιλος Καρεκλίδη καλωσορίζει το μικρότερο μέλος της οικογένειας και εύχεται να τους ζήσει η κορούλα, να είναι πάντα υγιής και λαμπερή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.