Αυξήθηκε η κίνηση στα διαρκείας της Νίκης Βόλου

Προσκλητήριο και από τον Μίμη Κοκκινάκη

Μεγαλύτερη ζήτηση έχουν τα διαρκείας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί ακόμη ο αριθμός να μην είναι ικανοποιητικός, αναμφίβολα όμως παρατηρείται αύξηση στην κίνηση των διαρκείας από τους φιλάθλους της ομάδας.

Η ομάδα αγωνίζεται στη Super League μετά από 48 χρόνια, ωστόσο η ζήτηση των διαρκείας, που θα δώσουν και μία μεγάλη οικονομική ανάσα στην ΠΑΕ, δεν ήταν γενικά η αναμενόμενη…

Ένας από τους «θρύλους» της Νίκης Βόλου, ένας παίκτης που τίμησε όσο λίγοι την κυανόλευκη φανέλα και έπαιξε γι αυτή στην Α’ Εθνική, ο Μίμης Κοκκινάκης, πρωταγωνιστεί σε βίντεο promo για τα εισιτήρια διαρκείας της κυανόλευκης ΠΑΕ.

«Η Νίκη είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Είμαστε όλοι εμείς» αναφέρει στο συγκινητικό του μήνυμα ο παλιός άσσος της Νίκης, που φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ το Σάββατο τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 ο μεσημέρι ώστε να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο Διαρκείας ενώ να τονιστεί πως δεν θα υπάρξει παράταση στα εισιτήρια διαρκείας και πως η καταληκτική ημερομηνία είναι στις 12/8 ημέρα Τρίτη.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Χατζηαργύρη 14 – Δημητριάδος, 2ος όροφος , (Τηλ: 24210 66128)από τις 10/7/2014 μέχρι και τις 12/8/2014.

Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή
Πρωί: 10:00 – 14:00
Απόγευμα: 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:00-14:00

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.