Βάντεμπροεκ: «Το καλύτερο μας ματς»

Ως το καλύτερο ματς της ομάδας του χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά την ήττα με 1-0, ο Βέλγος τεχνικός της Νίκης Βόλου, Σβεν Βάντεμπροεκ.

«Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο μας ματς. Είχαμε λίγες φάσεις, αλλά αυτό που ήταν πολύ θετικό ήταν ότι δεν ήμασταν συνέχεια πίσω.Θα μας δώσει ώθηση αυτή η εμφάνιση και θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Αλλά σίγουρα ήμασταν καλοί σήμερα».

Για το αν η Νίκη έχει πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία: «Εάν εμείς πιστέψουμε ότι είμαστε το πρώτο φαβορί για να υποβιβαστούμε, αυτό θα συμβεί. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Οπότε δεν περιμέναμε να πάρουμε βαθμούς. Εμείς πρέπει να πιστέψουμε το αντίθετο και να παλέψουμε όσο μπορούμε, τουλάχιστον μέχρι να χάσουμε και την τελευταία μαθηματική πιθανότητα».

Για το λόγο για τον οποίο δεν αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Παναθηναϊκό: «Ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αρχική ενδεκάδα παίκτες δανεικοί από τον Παναθηναϊκό ήταν αγωνιστικός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.