«Βλέπει» μόνο πρωτάθλημα και Αγροτικό Αστέρα

Η παρένθεση του κυπέλλου «έκλεισε» για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι κρατούν την εμφάνιση των νεαρών παικτών κυρίως από το παιχνίδι με τα Χανιά και από σήμερα Τετάρτη (29/10) συγκεντρώνονται αποκλειστικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στο εκτός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα που ακολουθεί την Κυριακή. Μέσα σε δέκα μέρες οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να δώσουν το τρίτο τους κατά σειρά παιχνίδι και αναμφίβολα η κούραση δεν είναι σύμμαχος στην προσπάθεια τους, με το ταξίδι στην Κρήτη να έχει επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές.

Για να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες και να τους κρατήσει «φρέσκους» για το πρωτάθλημα, που είναι και ο αποκλειστικός στόχος του Ολυμπιακού, ο Νίκος Παντέλης παρέταξε με αλλαγές και με νέα πρόσωπα την ομάδα στα Χανιά, με τον νεαρό Σκοπελίτη μάλιστα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και τους Κεσίδη και Κασμερίδη για πρώτη φορά να παίρνουν φανέλα βασικού.

Οι Ρόκας, Κορνελάτος, Χιντζίδης και Καρράς βρίσκονται στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας για την έξοδο στον Εύοσμο, ενώ επιστρέφει ο Μπάρμπας που εξέτισε την ποινή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.