Για το γόητρο κόντρα στον Πανελλήνιο ο Κένταυρος Αγριάς

Την ομάδα του Πανελλήνιου Γ.Σ., αντιμετωπίζει το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χάντμπολ της Α2 εθνικής κατηγορίας και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου στις 18.00.

Σε έναν όμιλο που έχει κριθεί η θέση του πρωταθλητή – της ομάδας που ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία, καθώς και η υπόθεση παραμονής, όλα πια από εδώ και πέρα έχουν τον χαρακτήρα του γοήτρου για όλες τις ομάδες και του καλύτερου δυνατού πλασαρίσματος.
Ο Κένταυρος Αγριάς έχοντας πετύχει με το παραπάνω τον αρχικό στόχο (της παραμονής) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του ομίλου (μια θέση που …δεν χάνει με τίποτα) και θέλει στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια (με Πανελλήνιο και Βριλήσσια στο Βόλο, και Κερατσίνι στην Αθήνα) την καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Η ομάδα των “Ολυμπιονικών” που κυνήγησε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική την υπόθεση της πρωτιάς, θέλει να ολοκληρώσει με θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα (την τελευταία αγωνιστική κερδίζει ξεκούραστα τους δύο βαθμούς με τα Χανιά, που έχουν αποσυρθεί).

Όλα προδικάζουν ένα “ανοικτό’ και πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στις δύο ομάδες. Και οι φίλοι της ομάδας του Κενταύρου Αγριάς και του αθλήματος πρέπει να δώσουν δυναμικό το παρών, στο τελευταίο μάλιστα παιχνίδι της ομάδας της Μαγνησίας στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου (ο τελευταίος αγώνας με τα Βριλήσσια θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ν. Ιωνίας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.