Δέσμευση Ακτσιαλή για άρση του αδιεξόδου στην ΕΠΣΘ

Συγκέντρωση υπογραφών για την προκήρυξη εκλογών το συντομότερο

Τη ρητή δέσμευση, ότι έχει εξασφαλισμένη την άρση του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει η ΕΠΣ Θεσσαλίας και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Μαγνησία, ανέλαβε το πρώην μέλος του δ.σ. της Ένωσης κ. Αντώνης Ακτσιαλής απευθυνόμενος σήμερα το απόγευμα σε περίπου 20 εκπροσώπους ποδοσφαιρικών σωματείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του σε μια άτυπη συζήτηση στα γραφεία της Νίκης Βόλου στο Π.Μαγουλάς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα με την πρωτοκαθεδρία να έχει η Νίκη Βόλου, η οποία ουσιαστικά είναι το μεγαλύτερο σωματεία το οποίο τις δυσμενείς συνέπειες που απορρέουν από την απόφαση της τιμωρίας της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ κινδυνεύοντας να παίξει στη γειτονική Λάρισα, αντί στην “Κλούβα”.

Τα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν στενέψει σημαντικά και η διοίκηση των “κυανόλευκων” επιβεβαίωσε στους εκπροσώπους των σωματείων ότι η πρόθεση των διοικούντων την ΕΠΟ είναι να άρει την τιμωρία ΜΟΝΟ σε περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρία της Ένωσης ο Αντώνης Ακτσιαλής και να μην εμπλέκεται κανένα νέο μέλος του Δ.Σ. σε προηγούμενες διοικήσεις οι οποίες ήρθαν αντιμέτωπες με την Ομοσπονδία. Παρόμοια συνάντηση με αυτή που έγινε στην “Κλούβα” έλαβε χώρα και στον Αλμυρό, όπου συμμετείχαν τα σωματεία της περιοχής για να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν. Πέρα από τις απαραίτητες υπογραφές για να απαιτηθεί Γενική Συνέλευση και εκλογές στην ΕΠΣΘ, σήμερα έπεσαν και οι πρώτες υπογραφές για τις υποψηφιότητες.

Η Νίκη Βόλου έχει ήδη γνωστοποιήσει ότι θα στηρίξει τον κ. Στέργιο Φάτση, ενώ οι Νέοι Αθλητές Νίκης τον κ. Απόστολο Χαλκιά. Οι υπόλοιπο υποψήφιοι γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους, αλλά για την ώρα δεν θα δοθούν τα ονόματά τους στη δημοσιότητα για λόγους που, όσοι γνωρίζουν, πολύ εύκολα μπορούν να καταλάβουν. Τα σωματεία του τοπικού, παρά την επιφυλακτικότητα που διακρίνει τις διοικήσεις τους, γνωρίζουν ότι αν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν δεν θα γίνει πρωτάθλημα εφέτος, ενώ τα σωματεία της Γ’ Εθνικής θα είναι παίξουν πρωτάθλημα με έδρα στη Λάρισα, έτσι μοναδική λύση είναι να γίνει αυτό που ζητάει η ΕΠΟ, δηλαδή εκλογές και νέα “καθαρή” διοίκηση χωρίς “αμαρτίες”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.