Δείπνο από τη διοίκηση πριν το τζάμπολ

Δείπνο παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης σε παίκτες και τεχνικό τιμ του ανδρικού τμήματος μπάσκετ. Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή 12/10, οι διοικούντες ήθελαν να τονώσουν το ήδη εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην κυανόλευκη ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση.

Μάλιστα το δείπνο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ φιλοξένησε στο μαγαζί του ο παίκτης της Μεταμόρφωσης Παναγιώτης Νάνης, λίγες μέρες πριν τη μεταξύ τους μάχη στο παρκέ. Αυτό αποδεικνύει αν μη τι άλλο ότι οι Βολιώτες καλαθοσφαιριστές είναι για μόλις σαράντα λεπτά αντίπαλοι και δεν έχουν τίποτα άλλο να χωρίσουν.

Σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ έδωσε το παρών, ο Βασίλης Καραϊσκος και ο συνεργάτης του, Θανάσης Κασαπίδης, όπως και οι έφοροι του τμήματος, Νίκος Μακρίδης και Γιώργος Φάτσης. Οι δυο τους ευχήθηκαν στους παίκτες και στον προπονητή, υγεία, ηρεμία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών την Κυριακή στις 18.00 στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος για να «σπρώξουν» τους παίκτες στο πρώτο τους διπλό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.