Σωτηράκος: «Δεν πάμε για να χάσουμε»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιάννης Σωτηράκος και αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σωτηράκος:
Για το ξεκίνημα της Νίκης Βόλου:
«Φέτος ήρθα, η ομάδα δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αλλά ευελπιστούμε πως θα συνεχίσει όπως της αρμόζει και πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Σε κάθε ματς θα προσπαθούμε για το καλύτερο».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έχει αντιμετωπίσει μέσα από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού:
«Έχω παίξει αντίπαλος με όλους που ήταν στον ΠΑΟΚ. Ήμουν από την Κ17 στον Ολυμπιακό. Παίκτες όπως ο Κουλούρης και ο Πόζογλου είναι ποδοσφαιριστές με μέλλον στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και παίξαμε μαζί και στην Εθνική».
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά δε πάμε για να χάσουμε αλλά να κερδίσουμε ότι καλύτερο. Ένα μειονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι πως θα λείπει ο κόσμος του καθώς είναι μια από τια καλύτερες έδρες στην Ελλάδα. Πιστεύω θα πάρουμε τους πρώτους βαθμούς μας εκεί. Τις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ είναι φορμαρισμένος αλλά και εμείς θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Για τους τραυματισμούς της Νίκης Βόλου:
«Επανήλθαν σιγά – σιγά όλοι και είναι θέμα του προπονητή το τι θα επιλέξει».
Για το αν έχουν μελετήσει τον ΠΑΟΚ:
«Θα μας μιλήσει ο προπονητής τις επόμενες δύο μέρες ετοιμάζοντας κάποια βίντεο. Αναλύουμε τον αντίπαλο και θα πάμε προετοιμασμένοι. Πλέον, κανείς δεν πάει στην τύχη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.