Δεν πρέπει να λείψει κανείς…

Μπορεί το βαθμολογικό του ενδιαφέρον να είναι μειωμένο και η όποια “μάχη” να στηρίζεται πλέον στα σενάρια που υπάρχουν οτι θα ανοίξει κι άλλη θέση για τη Superleague, αλλά αυτή τη φορά σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν νοείται να λείπει κανείς φίλαθλος του Ολυμπιακού Βόλου από την κερκίδα του ΕΑΚ. Αναμφίβολα το γεγονός οτι απέναντι στον Ολυμπιακό θα βρίσκεται η ΑΕΛ, αναμένεται να φέρει περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά στο γήπεδο της Νέας Δημητριάδας, με την ατμόσφαιρα να θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την τρίτη θέση της Football League και θέλει μόνο νίκη απέναντι σε μία Λάρισα, που ξεκίνησε ιδανικά τα πλέι οφ, με διπλό στην Πάτρα, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια στην έδρα της και έρχεται να ρεφάρει στον Βόλο. Σε τέτοια παιχνίδια, αναμφίβολα παίζει το δικό του ρόλο ο κόσμος και η ατμόσφαιρα. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού περιμένουν τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό τους και να τους δώσει το έναυσμα για μία νίκη που θα αποτελέσει την έναρξη της αντεπίθεσης τους με στόχο την τρίτη θέση.

Άπαντες στον Ολυμπιακό πιστεύουν οτι η απογοήτευση των φιλάθλων, δεν θα τους πτοήσει και θα τους αφήσει στον καναπέ ή στα καφέ σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Μάλιστα από σήμερα περιμένουν μεγαλύτερη κίνηση στην προπώληση των εισιτηρίων που ήδη έχουν τεθεί στην κυκλοφορία από χθες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.