«Διαδραματίστηκε έγκλημα εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου»

Δεν άφησε ασχολίαστη τη διαιτησία του Κορδολαίμη η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ζητώντας να αρθεί το απόρρητο του τηλεφώνου του διαιτητή για να διαπιστωθεί εάν μίλησε με κάποιους στο ημίχρονο του αγώνα, ενώ μάλιστα συνδέει τα σφυρίγματα στο β’ 45λεπτο με την απόφαση της ΕΠΣΘ για προσφυγή στα δικαστήρια κατά της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η βολιώτικη ΠΑΕ: “Για όσους δε γνωρίζουν, η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχει βιώσει τεράστιες αδικίες τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά και παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες συνεχίζει να στέκεται στα πόδια της αναδεικνύοντας το μεγαλείο αυτής της ομάδας, της πόλης και των υπέροχων φιλάθλων της. Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά για τις δράσεις κάποιων στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Χθες στη Λαμία, στον αγώνα Λαμία-Ολυμπιακού Βόλου, διαδραματίστηκε ένα ακόμη έγκλημα εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Όμως αυτό που συνέβη στην Λαμία, μπορεί να σημάνει την αρχή για την αποκάλυψη όλων αυτών που ασελγούν εις βάρος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Καλούμε λοιπόν τον αρμόδιο Εισαγγελέα εάν πραγματικά ενδιαφέρεται να λάμψει η αλήθεια, να κάνει άρση απορρήτου στα κινητά του διαιτητή του αγώνα κ. Κορδολαίμη και των βοηθών του, ώστε να διαπιστώσει αν και ποιος τους τηλεφώνησε στο ημίχρονο του αγώνα και τους έδωσε εντολή να χάσει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Σημειωτέον, στις 6.30 μ.μ. (ένα τέταρτο πριν από το τέλος του Α’ ημιχρόνου), η ΕΠΣ Θεσσαλίας αποφάσισε να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της: την προσφυγή στη δικαιοσύνη για την έκπτωση της Διοίκησης της ΕΠΟ.

Αλήθεια, πιστεύει κανείς ότι η αλλαγή συμπεριφοράς του κ. Κορδολαίμη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Λαμία – Ολυμπιακός Βόλου ήταν τυχαία ή μήπως αποτελεί μία ακόμη επίδειξη ισχύος εις βάρος της ομάδας μας;

Κύριοι, από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει πόλεμο απέναντι σε όλους εσάς – μαριονέτες και εντολοδόχοι – που λυμαίνεστε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και συνεχίζετε να αδικείτε τον Ολυμπιακός Βόλου. Κύριοι, αν δεν το καταλάβατε, τελειώσατε. Όπως τελείωσαν και ομάδες που τελούν υπό την προστασία σας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.