Διακοπή δύο εβδομάδων και ανασύνταξη για τις ομάδες της ΕΣΚΑΘ

Για δύο εβδομάδες διακόπτεται το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και οι ομάδες της Μαγνησίας θα έχουν τη δυνατότητα να ανασυνταχθούν και να παραταχθούν διαφορετικές και πιο βελτιωμένες στη συνέχεια. Αναμφίβολα η «κερδισμένη» της τελευταίας αγωνιστικής ήταν η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου, που με το διπλό στο Βάκης Παρασκευόπουλος, ανανέωσε τις ελπίδες παραμονής της. Πλέον, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει πιο ήρεμα δύο εβδομάδες για να παραταχθεί στη συνέχεια με στόχο να διεκδικήσει με όλες της τις δυνάμεις τη σωτηρία.

Ο Αλμυρός δείχνει σταθερότητα και το ροζ φύλλο κόντρα στην Ανάληψη δεν ήρθε με πολλή πίεση, ενώ εκεί που υπάρχει απογοήτευση είναι στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, όχι μόνο για την ήττα της ομάδας από την ΑΕΒΔ, αλλά κυρίως για την εμφάνιση των καλαθοσφαιριστών της ομάδας, που δεν έδειξαν διάθεση.

Στον Ολυμπιακό, ποντάρουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια στη συνέχεια, με τον Φώνη Μαυρομιχάλη να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ίσως τη μόνη ομάδα που δεν συμφέρει η διακοπή, είναι ο ΓΣΑ, που δείχνει «στρωμένος» αγωνιστικά. Αλλά όπως και να χει και οι παίκτες του θα πάρουν ανάσες…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.