Διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών

Διακοπή δύο εβδομάδων έχει το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών. Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω του εορταστικού τριημέρου, το επόμενο λόγω του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκάδα και έτσι, Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου επιστρέφουν στο παρκέ στις 27 Μαρτίου.
Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές και ο Ολυμπιακός παίζει δυνατά για την άνοδο. Στην 20ή στροφή της κατηγορίας, με νίκη επί της προτελευταίας Αναγέννησης Νέου Ρυσίου “κλειδώνει” την τρίτη θέση (που δεν δίνει άνοδο αλλά οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τον τρίτο του άλλου ομίλου για προτεραιότητα σε κάλυψη κενής θέσης). Η ερυθρόλευκη ομάδα περιμένει από τον Άρη να διατηρήσει το αήττητο, να κερδίσει τον Παναθλητικό ώστε να κρατάει στα χέρια της την άνοδο. Εάν ο Παναθλητικός χάσει ένα παιχνίδι (στην ουσία κινδυνεύει μόνο από τον Άρη), ο Ολυμπιακός με τρεις δικές του επιτυχίες πανηγυρίζει την αλλαγή κατηγορίας, έστω κι αν για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τους πρωταθλητές.
Αναφορικά με τη Νίκη Βόλου, περιμένει να τελειώσει η σεζόν και τα τρία τελευταία παιχνίδια είναι στη Λάρισα με την Ολύμπια, στη Ν. Ιωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη Θεσσαλονίκη με τον Παναθλητικό. Τέλος, να προσθέσουμε ότι οι αναμετρήσεις της 20ής, 21ης και 22ης αγωνιστικής θα έχουν τζάμπολ την ίδια ώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.