Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον έμπειρο τερματοφύλακα, Δημήτρη Ρίζο και τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Τσατσαρή. Με δύο λιτές ανακοινώσεις, η Βολιώτικη ΠΑΕ, ανακοίνωσε τις τελευταίες της προσθήκες.

Ο Ρίζος θεωρείται από τους πιο έμπειρους γκολκίπερ της κατηγορίας. Είναι γεννημένος το 1976 και μετρά 192 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες. Η τελευταία του ομάδα ήταν τα Χανιά, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Κισσαμικό, Παναιγιάλειο, ΠΑΟΚ, Αγροτικό Αστέρα, Αιγάλεω, Πιερικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως και στις Κυπριακές, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς.

Ο Τσατσαρής Δημήτρης μετρά 72 συμμετοχές, 35 στη Β’ και 27 στη Γ’ με έξι γκολ. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Παναιγιάλειος, με τον οποίο κατέγραψε εννιά συμμετοχές στη Football League, ενώ έχει αγωνιστεί σε Χανιά, Ηλυσιακό, Γλυφάδα και Ηλιούπολη.

Οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Ρίζου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το ΑΟ Χανιά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου (27/7/92) αμυντικού μέσου, Δημήτρη Τσατσαρή ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο.varoutsikos

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.