“Διπλό χτύπημα” και συμφωνία με Ράντι-Τσιμόντζι

Τα ερυθρόλευκα προβάρουν οι Ράμντι και Τσιμόντζι καθώς τις επόμενες ημέρες η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτησή τους. Η βολιώτικη ομάδα προχώρησε συμφώνησε με τους ποδοσφαιριστές από την Αφρική που ξεχώρισαν στην περασμένη Football League και έτσι, θα αποτελέσουν δύο σημαντικές μεταγραφές.

Ο Ταβόνγκα Τσιμότζι είναι μέσος, διεθνής με το Μαλάου. Γεννημένος στιος 26 Ιουνίου του 1988, έπαιξε στην πατρίδα του στη Σίλβερ Στράικερς, έπειτα στη Νότια Αφρική για τη Ένγκεν Σάντος για έξι χρόνια και πήρε το δρόμξο για την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι όταν κι αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Ψαχνών, με τη φανέλα του οποίου διακρίθηκε ιδιαιτίερως.

Ο Ίμπαν Ιγιάνγκα Τραβιέσι “Ράντι” είναι αριστερός μέσος, διεθνής με την εθνική της Ισημερινής Γουινέας. Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1987 στο Λας Πάλμας, στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας. Αγωνίστηκε στην τοπική ομώνυμη ομάδα, το 2009-10 μία σεζόν δανεικός στη Μιραντές, ακολούθως το 2012-13 στην Ατλέτικο Θέουτα και τη μαροκινή Μογκρέμπ Τετουάν, ενώ ήρθε στην Ελλάδα για τον Φωκικό το περασμένο καλοκαίρι. Είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ με την ομάδα της Άμφισσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.