Δυναμικά… στην ιστιοπλοΐα

Δυναμικά ξεκίνησε η φθινοπωρινή εκπαιδευτική περίοδος της ανοικτής θάλασσας για την σχολή ιστιοπλοΐας himera sailing school.
Η σχολή μετά την επιτυχημένη εκδήλωση free day sailing στις 13&14/9 όπου 50 περίπου άτομα είχαν την ευκαιρία για μια τρίωρη εν πλω γνωριμία με το σκάφος και τον χειρισμό των πανιών, ξεκίνησε στις 27/9 τα φθινοπωρινά τμήματα κυβερνητών, συνεχίζοντας παράλληλα τις εγγραφές για όλες τις εκπαιδευτικές της βαθμίδες (κυβερνητών-advanced/refresh-αγωνιστική).
Επίσης η σχολή συμμετείχε στον αγώνα ΄΄ Κύπελλο Αλέκος Λιάππης ΄΄ στις 20/9 με το σκάφος himera και θα συνεχίσει την παρουσία της στους τοπικούς αγώνες ως και τα μέσα Νοεμβρίου, συμμετέχοντας στο ΄΄Κύπελλο Λάκη Ζαμάνη΄΄ το Σαββατοκύριακο 4-5/10, πάντα στα πλαίσια της εκπαιδευτικής αγωνιστικής δραστηριότητας. Τέλος η σχολή στα πλαίσια προσφοράς προς τους παλιούς της μαθητές προγραμματίζει το free sailing refresh στις 6-7/10 ένα διήμερο επανάληψης και φρεσκαρίσματος των βασικών πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων, εντελώς δωρεάν!
Πληροφορίες για την σχολή και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα μπορείτε να δείτε στο www.himera-sailing.gr με e-mail επικοινωνίας το [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.