Δυνατό τεστ ενόψει Τούμπας και συνέχειας στη Super League με Τορπέντο

Δυνατό τεστ θα δώσει απόψε το βράδυ (20.30) η Νίκη Βόλου απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Ρωσίας, Τορπέντο Μόσχας. Ο Βίλιαν Φλουτ και οι συνεργάτες του εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα «ελέγξουν» για ακόμη μια φορά τους παίκτες τους και θα κάνουν τις δοκιμές τους ενόψει Τούμπας και της συνέχειας στη Super League.

Το διεθνές αυτό φιλικό παιχνίδι, αναμένεται να είναι το «μονοπάτι» για κάποιους ποδοσφαιριστές που θέλουν να μπουν στην ενδεκάδα, όπως πχ για τον Ροτζέριο, που δεν ήταν έτοιμος να ξεκινήσει στους βασικούς στα δύο προηγούμενα επίσημα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Ο Βίλιαν Φλουτ το πιο πιθανό είναι να μην ρισκάρει τη συμμετοχή των Τζιώρα και Ίβενς, από τη στιγμή που νιώθουν ενοχλήσεις, ενώ απών θα είναι και ο Μαρινάκης, που βρίσκεται στη Σουηδία για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων.

Έτσι ευκαιρίες θα πάρουν και ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα μέχρι στιγμής ματς. Στην ΠΑΕ περιμένουν ο κόσμος να ανταποκριθεί και να βρεθεί στις κερκίδες του σταδίου για να ενθαρρύνει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους δείξει οτι είναι κοντά τους παρά τις δυο ήττες των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.