Δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα ο Κασμερίδης

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα κρατήσει στον πάγκο πλέον ο Νίκος Παντέλης, τον γκολκίπερ, Αλέξανδρο Κασμερίδη. Αναμφίβολα ο «ήρωας» της αναμέτρησης της Κρήτης, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και πλέον διεκδικεί επί ίσοις όροις θέση στα γκολποστ του Ολυμπιακού Βόλου μαζί με τον Κολίτσι.

Και τι δεν έκανε ο 28χρονος τερματοφύλακας, που στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Βολιώτικης ομάδας, πήρε και τον τίτλο του mvp της αναμέτρησης στα Χανιά, αφού ο Ολυμπιακός οφείλει σε αυτόν το θετικό αποτέλεσμα. Η απόκρουση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Πάγκαλος, ήταν το αποκορύφωμα της απόδοσης του, αφου γενικότερα η παρουσία του ήταν εντυπωσιακή. Ο Σερραίος γκολκίπερ δεν έχασε φάση και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Κασμερίδης μέχρι στιγμής μετρά 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και τέσσερις στην πρώτη. Μαζί με τη διοργάνωση του κυπέλλου μετρά 74 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει κι ένα γκολ στον αγώνα Λεβαδειακός – Αστέρας Μαγούλας πέρυσι για το κύπελλο, όταν προωθήθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και με το τέρμα που πέτυχε μάλιστα χάρισε μία ιστορική πρόκριση στην ομάδα του. Από την άλλη ο Κολίτσι μετρά 28 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία και πέντε στο κύπελλο.

Η επιλογή αναμφίβολα για το τεχνικό τιμ θα είναι δύσκολη για τη συνέχεια, αλλά συνήθως γάντια βασικού, παίρνει ο τερματοφύλακας που δείχνει ότι βρίσκεται στο καλύτερο φορμάρισμα. Η εμφάνιση στα Χανιά του Κασμερίδη αναμφίβολα δεν ήταν σύμπτωση, ωστόσο αυτό φαίνεται πως θα κληθεί να το αποδείξει ο Σερραίος γκολκίπερ και στη συνέχεια…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.