Δύσκολη έξοδος στην Πυλαία για τα κορίτσια της Νίκης

Οι κυανόλευκες του Γιάννη Στεργιόπουλου αναζητούν ακόμα το πρώτο τους ροζ φύλλο εντός παρκέ, ελπίζοντας να έρθει στο -κατά τα άλλα δύσκολο- παιχνίδι, με αντίπαλο την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη.

Η Νίκη δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, την προηγούμενη αγωνιστική, στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, έχοντας μείνει μόνη της στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Α2, με εφτά βαθμούς.

Σίγουρα, υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις του βολιώτικου συλλόγου, αλλά η συσπείρωση και η ενότητα είναι δεδομένη, σε μία ομάδα που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν την εμπειρία στην κατηγορία, ως πρωταρχικό στόχο.

Η αναμέτρηση, με αντίπαλο την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη, κρίνεται ως ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια, που έχει δώσει η Νίκη στο πρωτάθλημα, μέχρι στιγμής, με την ομάδα της συμπρωτεύουσας να βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με εννιά βαθμούς (3 νίκες – 3 ισοπαλίες).

Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα από την Ομοσπονδία πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν στις τοπικές κατηγορίες, με τις τελευταίες μας πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει η πιθανότητα να “πέφτουν” και δύο από τον εκάστοτε όμιλο. Σύμφωνα με το παραπάνω, λοιπόν, τα ροζ φύλλα στα επόμενα παιχνίδια κρίνονται ως επιτακτική ανάγκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.