Εκπέμπει SOS για το τμήμα μπάσκετ ο Γιάννης Ξάνθης

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου "Η Νίκη" Γιάννης Ξάνθης

Στο ραδιόφωνο Blue Star μίλησε σήμερα ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Γιάννης Ξάνθης και ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου της ομάδας για την επιβίωση όλων των τμημάτων και κυρίως του μπάσκετ. Μεταξύ των άλλων ανέφερε: “Επιτρέπεται να παίζει η ομάδα και να μην υπάρχουν 200-300 άτομα στο γήπεδο; Ένα τμήμα δεν θέλει μόνο στήριξη όταν πάει μπροστά. Τo blue club δεν βοήθησε ποτέ την ομάδα μπάσκετ της Νίκης.

Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος, δεν λύνονται τα προβλήματα. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω παραπάνω από όλους, αλλά εάν δεν το κάνει ο κόσμος, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δύναμη της Νίκης είναι ο κόσμος της. Όταν απέχει ο κόσμος από το μπάσκετ, δεν μπορεί να προχωρήσει το τμήμα. Δεν μου λέει κάτι να έρθουν τρία άτομα να βάλουν χρήματα γιατί την επόμενη χρονιά δεν θα έρθουν. Θέλω 3000 άτομα που θα βάζουν από 10 ευρώ παρά ένα άτομα που θα βάζει 30. Η φετινή χρονιά θέλουμε να βγει με θετικό πρόσημο, αλλά τα χρέη υπάρχουν και είναι πολύ μεγάλα που δύσκολα πληρώνονται και κάθε ημέρα βγαίνουν κι άλλα…”.

Το πιο σημαντικο ίσως ήταν ότι ο κ. Ξάνθης ανέφερε πως δεν υπάρχουν παίκτες για να κατέβει η ομάδα στη Γ’ Εθνική Ανδρών τη νέα σεζόν. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως “θα το τολμήσει να κατέβει στη Γ’ Εθνική η ομάδα χωρίς να δημιουργηθούν νέα χρέη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.