Εμπειρία για τους μικρούς του Ολυμπιακού τα φιλικά στην Καλαμπάκα

Φιλικούς αγώνες στην Καλαμπάκα έδωσαν οι ακαδημίες μπάσκετ αγοριών του Ολυμπιακού Βόλου με τα αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών του ΑΟ Καλαμπάκας, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στα 40 παιδιά των ακαδημιών αφού εκτός από την αγωνιστική διαδικασία που είναι απαραίτητη για τα παιδιά αυτών των ηλικιών, υπήρξε το ταξίδι και το δέσιμο με τα άλλα παιδιά των ακαδημιών, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν ότι δεν παρατηρήθηκε πρόβλημα από κανένα παιδί, γεγονός που καταδεικνύει και την παιδαγωγική δουλειά που γίνεται σ’ αυτόν τον τομέα από τους προπονητές των τμημάτων μπάσκετ του συλλόγου, Ελένη Παπαθανασίου, Μιχάλη Καπουρνιώτη, Γιάννα Ράμμου και Πέπη Σατραζέμη.

Η αποστολή αναχώρησε με συνοδούς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Απόστολο Έξαρχο και Αλέκο Μεταφτσή και τους προπονητές Μιχάλη Καπουρνιώτη και Γιάννα Ράμμου, στις 08.30 το πρωί της Κυριακής και επέστρεψε στις 18.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου που αγωνίστηκαν:
Ακαδημία (2005-06): Ευαγγελινός, Σαβίδης, Τζούμας, Κοντογιάννης Ζαχαρίας, Δημόπουλος, Αναστασιάδης.
Μίνι (2003-04): Αποστολάκης, Αναστασιάδης, Πρέκας, Δημόπουλος, Ιωνάς, Μπρέγκου, Γκόγκα, Γρηγορίου, Τσόγκας, Μαστροπαναγιώτης, Δήμος.
Παιδικό (2001-02): Βόντζος, Μπετσίσιτι, Τσουκαλάς, Κωσταρής, Τσιαπράζης, Μπατζιάκας, Γκίκας, Γαβρινιώτης, Γκρίνιας, Τσεσμελής, Καραγιαννόπουλος, Μπακούλας.
Εφηβικό (1998-00): Κολιός, Κωστής, Σκουμής, Κατσαούνης, Αντωνόπουλος, Καμβίτης, Παγωνάρης, Βραζιώτης, Βόντζος, Χριστοδούλου.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα θα υπάρξει το Σάββατο 26 Μαρτίου στον Αλμυρό, όπου θα αγωνιστεί η ομάδα Κορασίδων με τον τοπικό ΓΣ Αλμυρού στο τελευταίο αγώνα της για το αντίστοιχο πρωτάθλημα, αγώνα με τον όποιο στέφεται και τυπικά πρωταθλήτρια Μαγνησίας, ενώ παράλληλα θα παίξει φιλικό αγώνα και το τμήμα μίνι με την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.