Ενθουσιασμός στη Νίκη μετά το ντέρμπι

Αρκετά ήταν τα οφέλη της Νίκης Βόλου από τη μεγάλη επιτυχία των κυανολεύκων επί της Μεταμόρφωσης στο τοπικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν αναμφίβολα ότι με το πάθος τους και τον κόσμο τους στο πλευρό τους μπορούν να διεκδικήσουν κάθε παιχνίδι στην έδρα τους, ακόμη και αυτά που μοιάζουν χαμένα και έτσι πανηγύρισαν στο τέλος ένα σημαντικό δίποντο.

Δεν είναι μόνο όμως οι βαθμοί και η νίκη, που της δίνουν ανάσα για τη συνέχεια. Τα κέρδη της κυανόλευκης ομάδας ήταν κάτι παραπάνω από ένα ροζ φύλλο αγώνα, καθώς παράλληλα έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της, ενώ απέκτησε ψυχολογία για τη συνέχεια τονώνοντας το ηθικό της. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός, καθώς το παιχνίδι αυτό ήταν ένα «στοίχημα» γοήτρου για τους παίκτες της και κατάφεραν μετά τη βαριά ήττα της πρεμιέρας να αποδείξουν ότι είναι ακόμα «ζωντανοί» και τους αξίζει κάτι καλύτερο.

Στα θετικά επίσης η πολύ καλή εμφάνιση του Λευτέρη Κατσαλή, που μετά από μία περίοδο με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, έδειξε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά ουσιαστικά την ομάδα, η σταθερότητα των Τσώλη και Τάσσου, που ανά πάσα στιγμή μπορεί η Νίκη να στηριχθεί επάνω τους, η παρουσία του Κέτουλα που προσφέρει λύσεις όποτε χρειαστεί, αλλά και η εμφάνιση του νεαρού Τοκατλίδη.

Όλα αυτά μαζί, κάνουν τη Νίκη να βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον της στην κατηγορία, παρότι δεν έχει πολλές λύσεις και αντιμετωπίζει προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.