Εννιά φιλικά στην προετοιμασία του Πυράσου

Εννιά φιλικά περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Πυράσου. Οι αγώνες ξεκινούν στις 28/7 και ολοκληρώνονται στις 30/8, με τον Στέφανο Ξηρόφωτο να έχει κλείσει αρκετά παιχνίδια ώστε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.
Συγκεκριμένα, τα φιλικά είναι: στις 28/7 με τον Άρη Μελισσατίκων, στις 31/7 με την Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, στις 14/8 με τη Νίκη Βόλου, στις 19/8 με τον Ηρακλή Βόλου, στις 20/8 με την Αγία Παρασκευή, στις 22/8 με τον Ρήγα Φεραίο, στις 25/8 με τον ΓΣ Αλμυρού, στις 26/8 με τον Μαγνησιακό, στις 28/8 με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ η πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 30/8 με φιλικό κόντρα σε ομάδα Β’ Εθνικής που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Δεν έγιναν γνωστές οι έδρες και οι ώρες των αγώνων, ενώ όπως επισημαίνεται, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε ορισμένα φιλικά. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πύρασος ξεκινάει την προετοιμασία την Δευτέρα 20/7, αύριο το βράδυ υπάρχει η πρώτη συγκέντρωση διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών, ενώ το Σάββατο ο σύλλογος διοργανώνει μουσική βραδιά διασκέδασης στο Cielo coffee-bar στην παραλία της Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.