Εντός ο Ρήγας, πρώτη έξοδος για Πύρασο

Με στόχο να δώσουν συνέχεια στη θετική τους πρεμιέρα, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος αγωνίζονται σήμερα στη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Στις 16:30 οι αγώνες: στο Βελεστίνο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη υποδέχεται τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ οι Αγχιαλίτες ταξιδεύουν στην Κοζάνη.

Μετά την ισοπαλία στην Τσαριτσάνη την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει άλλη μία ομάδα από το νομό Λάρισας, τη δεύτερη του ομίλου που είναι ο φιλόδοξος Δωτιέας Αγιάς. Με τον Βουραζέρη ξανά στη διάθεσή του αλλά χωρίς τον Γούτσιο, ο Λάκης Μπακάλης  έχει προετοιμάσει την ομάδα του για μια δύσκολη αναμέτρηση. Ο Δωτιέας ενισχύθηκε σημαντικά με μεταγραφές, όμως έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα με εντός έδρας ήττα 0-3 από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Επιστρέφουν στο Βελεστίνο ως αντίπαλοι οι πρώην παίκτες του Ρήγα την περσινή σεζόν, Κουβελάς και Κόκκας.

Με στόχο δύο αποτελέσματα, δηλαδή την ισοπαλία και τη νίκη, θα αγωνιστεί ο Πύρασοςκόντρα στην Κοζάνη. Η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη, που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα με νίκη 2-0 κόντρα στα Λευκάδια, θα παίξει έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπαθώντας να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Από την άλλη, η Κοζάνη είχε πρεμιέρα με εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα του Βατανιακού που συνέτριψε 6-0. Το θετικό για τον Πύρασο είναι οι επιστροφές των Στεφανή, Λεωνίδα Γκάγκα, αρκετές και πάλι όμως οι απουσίες (Χάνος, Μίλτος, Μακανίκας, Βούλγαρης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.