Επικίνδυνες έξοδοι για Ηρακλή και Σαρακηνό

Με την 15η αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στην Α’ Τοπική Κατηγορία, όπου το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη της πρωτιάς στον 1ο όμιλο. Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις που θα γίνουν το διήμερο 27-28 Φεβρουαρίου στα γήπεδα του τοπικού πρωταθλήματος.
\
Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου θέλει να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες με αντίπαλο τη Δάφνη το Σάββατο στο γήπεδο Διμηνίου, ενώ εκτός έδρας το πρωί της Κυριακής παίζουν οι άλλοι δύο συγκάτοικοι της κορυφής και μάλιστα με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη: ο Ηρακλής κοντράρεται με τον Άρη Μελισσατίκων και ο Σαρακηνός με τον Θησέα (η δεύτερη αυτή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ). Στη μάχη της παραμονής, σημαντικά ματς αυτό ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Μαγνησιακό (με 18 βαθμούς οι γηπεδούχοι, με 16 οι φιλοξενούμενοι) κι ανάμεσα σε ΑΕ 2002 που είναι προτελευταία και τον Πανιώνιο που θέλει να πάρει νέα βαθμολογική ανάσα. Ο Πηλέας με δεκατρείς σερί ήττες, υποδέχεται τη Σκιάθο που διατηρεί το αήττητο για εννιά αγωνιστικές.

Στο 2ο όμιλο, ο ΓΣ Αλμυρού παίζει στις Μικροθήβες με την τοπική ΕΜΑ και στόχο την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ ενδιαφέρουσα είναι η αναμέτρηση στον Πτελεό μεταξύ Πρωτεσιλάου και Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόνο από τους πρωταθλητές και φιλοδοξούν να φύγουν αλώβητοι από μια δυνατή έδρα και έναν αξιόλογο αντίπαλο. Στο τρίτο ματς του Σαββάτου, ο Άθλος υποδέχεται τον Αίαντα στο γήπεδο του Πλάτανου. Την Κυριακή, η Αγχίαλος ταξιδεύει στη Σκόπελο (που περιμένει την τιμωρία για τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη αγωνιστική και είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα), η ένατη Δήμητρα (με 15 πόντους) φιλοξενεί τους δέκατους Μυρμιδόνες (με 11), ενώ στα Κανάλια ο Απόλλων θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του κόντρα στον Αχιλλέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.