Επιστρέφει στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τους ερυθρόλευκους του Νίκου Παντέλη. Ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο για την ομάδα του και σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση τους.

Και μετά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το κύπελλο, η καθυστέρηση και η αναβολή της πρεμιέρας της Football League, αναγκάζει τον Ολυμπιακό Βόλου να επιστρέψει στις φιλικές αναμετρήσεις για να κρατηθούν οι παίκτες του σε αγωνιστικούς ρυθμούς και σε εγρήγορση.

Έτσι για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση με την Καλλιθέα, με μία ομάδα της ίδιας κατηγορίας, αλλά του Νοτίου Ομίλου. Ο Παντέλης αναμένεται να χρησιμοποιήσει και ποδοσφαιριστές που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο ματς του κυπέλλου. Το φιλικό με την Καλλιθέα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό Βόλου ως είθισται, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διεξαχθεί στις 17.30 το απόγευμα και στο στάδιο της Νεάπολης και όχι στο ΕΑΚ.

Εργασίες ξεκίνησαν ξανά στο χλοοτάπητα της φυσικής έδρας των ερυθρολεύκων και έτσι αναγκαστικά ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη Νεάπολη, εκεί που έδωσε και τα φιλικά με τον Τύρναβο και τον Ηρακλή Ψαχνών τον Αύγουστο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.