Επιστρέφει το Ράλλυ Κένταυρος!

Το Ράλλυ Κένταυρος επιστρέφει ύστερα από τρία χρόνια! Η ιστορική διοργάνωση είναι ξανά στο καλεντάρι του πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ 2016 και το ραντεβού των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των οδηγών έχει δοθεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, το διήμερο 4-5 Ιουνίου.

Όπως πάντα ξέρει, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου θα προσφέρει σε αγωνιζόμενους, χορηγούς και θεατές έναν συναρπαστικό αγώνα. Είναι αναμφίβολα μια δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο, αλλά παρ ‘όλα αυτά η Λέσχη (που φέτος συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής) θα καταβάλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για μια ωραία διοργάνωση. Ο φετινός αγώνας έχει σχεδιαστικά την ίδια δομή με παλαιότερες διοργανώσεις, είναι ευέλικτος, οικονομικός, ανταγωνιστικός, ποιοτικός και προπάντων ασφαλής σε μία πανέμορφη τοποθεσία, το Πήλιο.

Το πρόγραμμα
Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) το Σάββατο 4 Ιουνίου το πρωί από τις 11:00 έως τις 14:00 και εν συνεχεία στις 20:30 οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα πληρώματα του Ράλλυ Κένταυρος κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης. Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές και οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι θα ακουστούν την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου από το Βόλο και στη συνέχεια τη διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής “Αλυκόπετρα” μήκους 11 χλμ, εν συνεχεία το απαιτητικό “Καράβωμα” μήκους 17,8 χλμ και κλείσιμο του πρώτου σκέλους με την ειδική του “Κισσού” μήκους 9 χλμ. Ενδιάμεσο σέρβις στα πάρκινγκ του Χιονοδρομικού κέντρου Αγριόλευκες. Το αρχηγείο του Ράλλυ Κένταυρος στην πόλη του Βόλου, στο ξενοδοχείο Park. Τερματισμός, το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Μαΐου και λήγουν την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 22:00. Οι τρόποι δήλωσης συμμετοχής είναι οι εξής: Εκτυπώνοντας την φόρμα δήλωσης συμμετοχής η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα lavolos.gr και αποστέλλοντας την με φαξ στο 24210 55339. Καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης, μετά της 19:00. Τηλεφωνικά στο 24210 55339. Κάθε δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο τραπέζης, αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο-φαξ της Λέσχης 24210 55339, καθώς και στα κινητά του προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και του Γραμματέα Γιώργου Μπέτα 6944590640.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.