Επιστροφή στη δράση για την Α2 Γυναικών

Από τις 6 Μαρτίου έχουν να αγωνιστούν οι γυναικείας ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και ύστερα από διακοπή δύο εβδομάδων, επιστρέφουν στα παρκέ. Το ενδιαφέρον εστιάζεται φυσικά στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στη μεγαλύτερη κατηγορία και η 20ή αγωνιστική είναι καθοριστική.

Ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει στο ΕΑΚ με αντίπαλο την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου που βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης έχει επισημάνει την προσοχή στις παίκτριές του ώστε να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να παίξουν με σοβαρότητα για να πάρουν ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα. Παράλληλα όμως, το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στο κλειστό του Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου την ίδια ώρα ο Παναθλητικός κοντράρεται με τον Άρη. Η βολιώτικη ομάδα θέλει νίκη του αήττητου (κι εξασφαλισμένου για την άνοδο) Άρη, ώστε σε μια τέτοια περίπτωση, να πιάσει τον Παναθλητικό στη δεύτερη θέση και να κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Αναφορικά με τη Νίκη Βόλου που …περιμένει να τελειώσει η σεζόν, έχει κοντινή μετακίνηση στη Λάρισα όπου στο κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή αντιμετωπίζει την τέταρτη της κατάταξης, Ολύμπια. Αξίζει να αναφέρουμε, τέλος, πως από αυτή την αγωνιστική και για τις άλλες δύο, όλοι οι αγώνες της κατηγορίας θα διεξαχθούν την ίδια ώρα: στις 27/3 στις 14:00, στις 3/4 στις 12:00 και στις 10/4 στις 14:00.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.