Ερωτηματικό για δύο στον Ολυμπιακό

Διαμαντόπουλος και Κυζιρίδης νιώθουν ενοχλήσεις

Η συμμετοχή δύο παικτών παραμένει ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο ΕΑΚ. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είδε τον Μπεριάν να είναι απολύτως έτοιμος να επιστρέψει και να έχει μεγάλη θέληση να αγωνιστεί (ο παίκτης ήθελε να είναι στην αποστολή και στο προηγούμενο ματς αλλά δεν κρίθηκε έτοιμος και προστατεύτηκε), ωστόσο στο απουσιολόγιο του υπάρχουν δύο ονόματα αυτή τη στιγμή. Το ένα του Κυζιρίδη. Ο ερυθρόλευκος μέσος ναι μεν εξέτισε την ποινή του, αλλά νιώθει κάποιες μικροενοχλήσεις στη γάμπα. Εκφράζεται η αισιοδοξία πάντως οτι θα έιναι κανονικά στα πλάνα του Ελευθερόπουλου. Το δεύτερο είναι του Διαμαντόπουλου, που προστατεύτηκε στο ματς με τον Τύρναβο, αλλά συνεχίζει και νιώθει ενοχλήσει στη μέση. Και γι αυτόν όμως υπάρχει η πίστη οτι θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Δύο εντός, δύο εκτός κι ένα ρεπό…
Μοιρασμένο είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου για τη συνέχεια και το μόνο που τον… χαλάει λίγο είναι το ενδιάμεσο ρεπό. Κι αυτό γιατί η ομάδα έχει βρει ρυθμό, αλλά και σε μία κρίσιμη αγωνιστική δεν θα μπορεί να ρυθμίσει την τύχη της αλλά θα είναι σε ρόλο θεατή. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Αιγινιακό στο ΕΑΚ και αποκλειστικός στόχος είναι φυσικά να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στη συνέχεια θα κάνει το ρεπό του και το μόνο θετικό από αυτό, είναι ότι πέφτει σε εμβόλιμη αγωνιστική και θα είναι πιο «φρέσκος» για τη συνέχεια, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά το ρεπό επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με εντός έδρας ματς απέναντι στον Φωκικό. Το φινάλε του είναι μακριά από τον Βόλο με δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Εθνικό Σερρών και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το ρεπό του έχει ένα βατό γενικά πρόγραμμα, που τον ευνοεί σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν να μπουν στα πλέι οφ και «κονταροχτυπιούνται» και μεταξύ τους. Στο ερυθρόλευκο συγκρότημα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο ο Ελευθερόπουλος κρατά χαμηλά την μπάλα και τους παίκτες του προσγειωμένους. Στη Βολιώτικη ομάδα βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το μόνο που τους ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η επόμενη «μάχη» με τον Αιγινιακό στο Βόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.