Ευθείες βολές κατά Πάτση από το Blue Club Θ3 Π.Ντοκούζης

Με αφορμή τις δηλώσεις του για πιθανό ενδιαφέρον εξαγοράς της ΑΕΛ

Ευθείες βολές κατά του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέα Πάτση εκτοξεύουν σε ανακοίνωσή του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Blue Club Θ3 Παναγιώτης Ντοκούζης, μετά τις δηλώσεις του σε αθηναϊκή ιστοσελίδα που προκάλεσαν εντύπωση σχετικά με πιθανόν ενδιαφέρον του για εξαγορά της ΠΑΕ ΑΕΛ, εφόσον αποχωρήσει ο κ. Πλεξίδας.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του συνδέσμου αναφέρει: “Ακούγοντας τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, που δεν μας εκπλήσσουν καθόλου λόγω της φετινής στάσης του σ’ όλα τα επίπεδα, σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στην αγοραπωλησία της γειτονικής ΑΕΛ, νοιώθουμε αηδιασμένοι με την παντελή έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας και σ’ αυτά που αντιπροσωπεύει η 90χρονη ιστορία της, τα οποία είναι η αξιοπρέπεια, η περηφάνια και το ήθος.
Το μόνο που ζητάμε, επειδή νοιώθουμε υπεύθυνοι προς τον κόσμο της Νίκης, τον οποίο εμείς οι “αχάριστοι” προτρέψαμε να συμμετάσχει στην αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ, είναι να ενημερώσει τους μετόχους τι γίνεται με την έκδοση των τίτλων.
ΥΓ 1: Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της Νίκης δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο της ρεζέρβας και του κομπάρσου.
ΥΓ 2: Οι εκκολαπτόμενοι γυρολόγοι δεν έχουν θέση στη ΝΙΚΑΡΑ μας.”

B.C. Θ3
Π. Ντοκούζης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.