Η ισοπαλία τον κρατάει σε απόσταση, η νίκη του δίνει βαθμολογική ώθηση…

Με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες στις εξόδους του, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρεθεί ψηλότερα στην κατάταξη ύστερα από δέκα αγωνιστικές. Και μάλιστα αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι πως έχασε στη Ζάκυνθο και τις Σέρρες, των οποίων οι ομάδες βρίσκονται στη ζώνη υποβιβασμού και έφερε ισοπαλία με Εργοτέλη κι Αχαρναϊκό που είναι μόλις πάνω από αυτή. Η άλλη ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΛ.
Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται μια μεγάλη νίκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την ήττα από τον Απόλλωνα και την ισοπαλία στο Μενίδι, όπως έχει αναφέρει και ο Σούλης Παπαδόπουλος. Θα την αναζητήσουν την Κυριακή στην έδρα του Κισσαμικού, στο Ρέθυμνο. Με τους Λεόν και Φερνάντες να έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους και τους υπόλοιπους τραυματίες να έχουν επιστρέψει εκτός του Νικολιά, αναμένεται το σύνολο του 48χρονου κόουτς να παρουσιαστεί πιο δυνατό. Σίγουρα υπήρξε βελτίωση στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή για δύο αποτελέσματα. Η ισοπαλία τον κρατάει όμως σε απόσταση από την πρώτη δυάδα, η νίκη του δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια στην κατάταξη…
Αναφορικά με τον Κισσαμικό, αν και νεοφώτιστος, η πορεία του είναι πολύ καλή μέχρι τώρα. Έχει 14 βαθμούς, όσους και η βολιώτικη ομάδα, με τρεις νίκες νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες. Μάλιστα οι δύο ήττες σημειώθηκαν στην τελευταία τριάδα αγώνων, αφού διατήρησε αήττητο για επτά αγωνιστικές. Έχει κερδίσει 2-0 τον Πανσερραϊκό, 1-0 εκτός έδρας τα Χανιά και 2-1 τον Εργοτέλη. Πήρε ισοπαλία 2-2 στα Τρίκαλα, 0-0 στη Ζάκυνθο, 1-1 εντρός με Αχαρναϊκό, 0-0 στη Λαμία, 2-2 εντός με την ΑΕΛ, ενώ έχασε με 1-0 στο Αίγιο και τη Ριζούπολη. Δεν πρόκειται για εύκολο αντίπαλο, ωστόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του μπορούν να φύγουν με το διπλό, δίνοντας έμφαση στην σωστή αμυντική λειτουργία και “χτυπώντας” στον ανοιχτό χώρο με τους γρήγορους παίκτες της επιθετικής γραμμής, όπου ο Γουόρντεν αναμένεται να ξεκινήσει σε θέση σέντερ φορ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.